We maken het makkelijker om mensen met een mondkapje te verstaan

Als u door mondkapjes en afstand houden meer moeite heeft om te verstaan wat de mensen om u heen zeggen, kunnen onze Evolv AI hoortoestellen daarbij helpen.

Bekijk de video

Gemaakt voor mondkapjes

Mondkapjes dempen spraakgeluid en blokkeren de mogelijkheid tot liplezen, twee factoren die onmisbaar zijn om gesprekken te verstaan. Evolv AI hoortoestellen  maken spraakverstaan makkelijker – zelfs als uw gesprekspartner op anderhalve meter afstand blijft.

  • Onze op maat gemaakte toestellen raken niet in de knoop en worden niet uit het oor getrokken bij het dragen of afnemen van een mondkapje.
  • Edge modus voor mondkapjes zorgt voor een on-demand boost voor de hoorbaarheid van spraak zodra u op de hoortoestellen tikt.
  • Ze optimaliseren automatisch voor afstand en achtergrondgeluid, en andere uitdagingen die ontstaan door het dragen van mondkapjes.
mask-mode-circle

Gemaakt voor mondkapjes

Onze eigen Edge modus technologie maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de helderheid te verhogen wanneer u dat nodig heeft. Tik simpelweg op het hoortoestel en de Edge modus scant meteen de omgeving om het geluid te optimaliseren voor mondkapjes, afstand en achtergrondgeluid, zodat u gemakkelijker kunt horen.

Beschikbaar op bepaalde technologische uitvoeringen van Evolv AI en Livio Edge AI

Bekijk onze gratis whitepaper

De perfecte oplossing voor mondkapjes

Als u op zoek bent naar hoortoestellen die niet uit het oor vallen elke keer dat u een mondkapje draagt of af doet, dan komen de op maat gemaakte, oplaadbare Evolv AI hoortoestellen als geroepen:

  • Liggen in het oor zodat ze het mondkapje niet in de weg zitten.
  • Edge modus technologie helpt met het oplossen van communicatieve uitdagingen die samenhangen met gehoorverlies, het afstand houden en mondkapjes.
  • Dit is het enige draadloze, persoonlijke, oplaadbare hoortoestel op de markt.
thrive-hearing-control-mask-mode

Mondkapjesmodus voor hoortoestellen

De mondkapjesmodus is een aangepast programma in onze Thrive app dat specifiek is ontwikkeld voor het compenseren van minder duidelijk spraakgeluid door mondkapjes om mensen met een mondkapje makkelijker te kunnen verstaan.

Beschikbaar op bepaalde technologische uitvoeringen van Evolv AI en Livio