Halo 2

Made for iPhone hoortoestellen

Woman playing violin

Halo 2

Made for iPhone
hoortoestellen

Zijn ze geschikt voor u? (+31) 055 360 2111

Vind een professional

Halo 2 hoortoestellen, nu beschikbaar in de kleinste made for iPhone uitvoering, helpt je om verbonden te blijven met de mensen en dingen waar je het meest van houd. Met onze eenvoudig te bedienen TruLink Hearing Control app, is de Halo 2 speciaal ontworpen om samen te kunnen werken jouw iPhone, iPad, iPod Touch an Apple Watch. En met de nieuwe vijf keer snellere processor, ervaar je muziek op een hele nieuwe manier met pure en herstelde geluidskwaliteit.

  U wilt

  Halo 2 Biedt

 • U wilt

  Om comfortabel te horen in uitdagende omgevingen

  Halo 2 Biedt

  Onze uitgebreide rumoeronderdrukking en een precieze microfoon met richtwerking zorgen er samen voor om storende omgevingsgeluiden te onderdrukken en spraak in lastiger geluidssituaties beter te verstaan.

 • U wilt

  Verbeterde telefoon communicatie

  Halo 2 Biedt

  Direct streamen van de telefoongesprekken vanaf de iPhone naar hoortoestellen maakt duidelijke en comfortabele gesprekken mogelijk.

 • U wilt

  Horen gebeurt intuïtief

  Halo 2 Biedt

  Programma's met Geotag schakelen automatisch naar de juiste geluidsinstelling wanneer u met uw telefoon in een voor u bekende (door GPS bepaalde) omgeving bevindt. Zo wordt bijvoorbeeld uw "Thuis" programma geactiveerd zodra u thuis komt.

 • U wilt

  Gepersonaliseerd horen voor u

  Halo 2 Biedt

  Met de SoundSpace optie in de TruLink app, kan u zelf het volume en de klank van uw hoortoestellen in diverse luistersituaties aanpassen naar uw wensen.

 • U wilt

  Geen storende brom, piep of fluit geluiden

  Halo 2 Biedt

  Door de beste feedback regeling in de industrie, kan je de hele dag comfortabel luisteren zonder storende piep, brom of fluit geluiden.

 • U wilt

  Duurzame, betrouwbaare hoortoestellen

  Halo 2 Biedt

  Surface™ NanoShield is ons systeem wat uw hoortoestel beschermt tegen vuil, vocht en stof om zo langdurig gebruik te kunnen maken van uw betrouwbare hoortoestellen.

 • U wilt

  Muziek zoals muziek bedoeld was

  Halo 2 Biedt

  Te bedienen via de TruLink app, bieden uw Made for iPhone hoortoestellen u de mogelijkheid om weer op een hele nieuwe manier van muziek te genieten. Nu kunt u weer elke noot horen zoals de artiest het bedoeld heeft - met pure en herstelde geluidskwaliteit.

 • U wilt

  Aanpasbare tinnitus verlichting

  Halo 2 Biedt

  Geavanceerde Multiflex Tinnitus Technology geïntegreerd in de Made for iPhone hoorapparaten brengt verlichting voor degenen die last hebben van oorsuizen en is instelbaar via de TruLink app.

TruLink control App

TruLink Made for iPhone

U kunt overal naar toe gaan en alles doen met onze baanbrekende Made for iPhone hoortoestellen en TruLink, de eenvoudig bedienbare hoortoestel gebruikers App. De geavanceerde nieuwe hoortoestellen verbeteren iedere luisterervaring en zijn eenvoudig te verbinden met uw iPhone, iPad en iPod touch met de TruLink App. Haal plezier uit telefoongesprekken, muziek, video's en meer die direct in uw oren worden gestreamd met ongerepte geluidskwaliteit. U heeft geen last meer van piepen en fluiten op de achtergrond. Leer meer

Apple compatibiliteit

Made for iPhone hoortoestellen en de TruLink App zijn getest en zijn compatibel met alle versies van iOS 10 en iOS 9. Apple's Operating System(iOS) bestuurt uw telefoon en is verantwoordelijk voor het proces van verbinden tussen de iPhone en Made for iPhone hoortoestellen. Er is een pairing instructie filmpje op onze instructie video's pagina.

iOS UPDATE OPMERKING: Wanneer de iOS versie aan het updaten is op uw iPhone, kan het zijn dat uw hoortoestellen niet meer verbonden zijn. Het is dan noodzakelijk om de hoortoestellen te ontkoppelen (unpair) en weer opnieuw te koppelen (pair) met uw iPhone.

De TruLink App is een aanvulling op uw Made for iPhone hoortoestellen en biedt een verscheidenheid aan verbeterde aanpasmogelijkheden en uitdagende functies. De TruLink App is voor het communiceren afhankelijk van de iOS verbinding met het hoortoestel.

Made for iPhone hoortoestellen en de TruLink App zijn compatibel met de volgende Apple toestellen: iPhone 7,iPhone 7Plus, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s (alleen de Halo),iPad Pro, iPad Air2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini, iPad mini 3, iPad mini met retina display, iPad mini, iPod touch (5e generatie) en de Aplle Watch. Gebruik van de Apple Watch vereist iPhone 5 of hoger.

Voor de beste werking adviseren wij het gebruik van TruLink 3.02. aan.

Android compatibiliteit

We evalueren voortdurend Android producten en hun compatibiliteit met onze hoortoestellen. Als gevolg van de gecompliceerde aard van het Android platform en alle verschillende types van dit product die dit platform gebruiken, testen we ieder product apart en zullen we informatie geven over de compatibiliteit na het uitgebreide testen. Check de pagina voor geupdate informatie van de Androïd compatibiliteit.

Halo 2 en Halo hoortoestellen en de TruLink App zijn compatibel met de volgende Androïd producten: Google Nexus 6P, Google Nexus 5X, Samsung Glaxy S 7 Edge, Samsung Galaxy S 7, Samsung Galaxy S 6 Edge plus, Samsung Galaxy S 6 Edge, Samsung Galaxy S 6, Samsung Galaxy S 5, Samsung Galaxy S 4, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 3, HTC One M8 en HTC One M7.

Het is aan te bevelen dat Android gebruikers het besturingssysteem 6.0 voor Nexus en Nexus 5X telefoons gebruiken. Het is aan te bevelen dat Androïd gebruikers het besturingssysteem 5.1.1 voor Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5 telefoons gebruiken. Het is aan te bevelen dat Android gebruikers het besturingssysteem 4.4.4 voor Glaaxy S5 en S 4 telefoons en besturingssysteem 5.0 voor Galaxy S6, HTC one M8 en M7 en Note 4 en Note 3 gebruiken.

TruLink Made for iPhone Hearing Control App

TruLink hearing control app

Leer meer
Samsung Galaxy Apps

Halo-2-Brochure

Halo 2 brochure

PDF downloaden

Apple, het Apple-logo, de iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. De App Store is een handelsmerk van Apple Inc." "Made for iPod", "Made for iPhone" en "Made for iPad" betekenen dat een elektronisch accessoire is ontworpen om specifiek op een iPod, iPhone of iPad aan te kunnen worden aangesloten en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om aan de prestatienormen van Apple te voldoen. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het voldoen aan veiligheids- en wettelijke normen. Houd er rekening mee dat het gebruik van dit accessoire met iPod, iPhone, iPad of Apple Watch de draadloze prestaties kan beïnvloeden.                                                                                                                                                                                                                                                                           

Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Galaxy S, Galaxy Note en Samsung Galaxy Apps zijn geregistreerde handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd. HTC One is een handelsmerk van HTC Corporation. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Beschikbare modellen Halo 2: