Halo iQ

Met smartphones compatibele hoortoestellen

Woman looking at phone smiling

Halo iQ

Met smartphones compatibele
hoortoestellen

Zijn ze geschikt voor u? (+31) 055 360 2111

Vind een audicien

Halo iQ, Starkey's smartphone-compatibel hoortoestellen, hebben geavanceerde technologie voor ruisonderdrukking en nauwkeurige directionele microfoons om het spraakgeluid natuurlijker en makkelijker te horen in de complexe luisteromgevingen van vandaag.

  U wilt

  Halo iQ levert

 • U wilt

  Comfortabel horen in uitdagende omgevingen

  Halo iQ levert

  NIEUW: Acuity™ Immersion Directionality, ontworpen om de natuurlijke voordelen van het oor te herstellen en spraakverstaanbaarheid te verbeteren in lastige luistersituaties.

 • U wilt

  Verbeterde telefonische communicatie

  Halo iQ levert

  Oproepen direct vanaf uw iPhone naar uw hoortoestellen streamen voor heldere en comfortabele gesprekken.*

  *Alleen beschikbaar op Apple-toestellen.

 • U wilt

  Intuïtief horen

  Halo iQ levert

  Op locatie gebaseerde programma’s die automatisch ingeschakeld worden wanneer de gps van uw Apple- of Android-smartphone detecteert dat u op een opgeslagen locatie bent. Zo kan er bijvoorbeeld een ‘thuis’-programma geactiveerd worden wanneer u thuiskomt.

 • U wilt

  Een voor u gepersonaliseerde luisterervaring

  Halo iQ levert

  Gepersonaliseerde bediening via de TruLink-app waarmee u instellingen van SoundSpace en Noise Manager kunt aanpassen naar uw voorkeur in verschillende luisteromgevingen.

 • U wilt

  Geen gebrom of gefluit

  Halo iQ levert

  Ons feedback-onderdrukkingssysteem is het beste in zijn klasse en zorgt ervoor dat er de hele dag comfortabel kan worden geluisterd zonder rondzingen.

 • U wilt

  Duurzame, betrouwbare hoortoestellen

  Halo iQ levert

  Surface™ NanoShield, ons baanbrekende water-, oorsmeer- en vochtafstotende systeem, biedt bescherming voor een betrouwbaar lange levensduur.

 • U wilt

  Muziek horen zoals bedoeld

  Halo iQ levert

  Een geheel nieuwe manier om muziek te ervaren — instelbaar via de TruLink-app. Nu kunt u iedere noot horen zoals de artiest het bedoelde — in een zuivere, verfijnde geluidskwaliteit.*

  *Alleen beschikbaar op Apple-toestellen.

 • U wilt

  Aanpasbare tinnitus-verlichting

  Halo iQ levert

  Geavanceerde Multiflex Tinnitus Technologie is instelbaar via de TruLink-app en biedt verlichting aan mensen die geplaagd worden door oorsuizen.

TruLink control App

TruLink Made for iPhone

U kunt overal naar toe gaan en alles doen met onze baanbrekende Made for iPhone hoortoestellen en TruLink, de eenvoudig bedienbare hoortoestel gebruikers App. De geavanceerde nieuwe hoortoestellen verbeteren iedere luisterervaring en zijn eenvoudig te verbinden met uw iPhone, iPad en iPod touch met de TruLink App. Haal plezier uit telefoongesprekken, muziek, video's en meer die direct in uw oren worden gestreamd met ongerepte geluidskwaliteit. U heeft geen last meer van piepen en fluiten op de achtergrond. Leer meer

TruLink Afstandsbediening

TruLink_Remote

Dankzij de nieuwste accessoire van Starkey, de TruLink Remote, kan Halo iQ met of zonder smartphone worden gebruikt. U kunt hiermee programma’s en volume instellen, uw hoortoestellen op mute zetten en andere speciale functies in- en uitschakelen.

Apple compatibiliteit

Made for iPhone hoortoestellen en de TruLink App zijn getest en zijn compatibel met alle versies van iOS 10 en iOS 9. Apple's Operating System(iOS) bestuurt uw telefoon en is verantwoordelijk voor het proces van verbinden tussen de iPhone en Made for iPhone hoortoestellen. Er is een pairing instructie filmpje op onze instructie video's pagina.

iOS UPDATE OPMERKING: Wanneer de iOS versie aan het updaten is op uw iPhone, kan het zijn dat uw hoortoestellen niet meer verbonden zijn. Het is dan noodzakelijk om de hoortoestellen te ontkoppelen (unpair) en weer opnieuw te koppelen (pair) met uw iPhone.

De TruLink App is een aanvulling op uw Made for iPhone hoortoestellen en biedt een verscheidenheid aan verbeterde aanpasmogelijkheden en uitdagende functies. De TruLink App is voor het communiceren afhankelijk van de iOS verbinding met het hoortoestel.

Made for iPhone hoortoestellen en de TruLink App zijn compatibel met de volgende Apple toestellen: iPhone 7,iPhone 7Plus, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s (alleen de Halo),iPad Pro, iPad Air2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini, iPad mini 3, iPad mini met retina display, iPad mini, iPod touch (5e generatie) en de Aplle Watch. Gebruik van de Apple Watch vereist iPhone 5 of hoger.

Voor de beste werking adviseren wij het gebruik van TruLink 3.02. aan.

Android compatibiliteit

We evalueren voortdurend Android producten en hun compatibiliteit met onze hoortoestellen. Als gevolg van de gecompliceerde aard van het Android platform en alle verschillende types van dit product die dit platform gebruiken, testen we ieder product apart en zullen we informatie geven over de compatibiliteit na het uitgebreide testen. Check de pagina voor geupdate informatie van de Androïd compatibiliteit.

Halo 2 en Halo hoortoestellen en de TruLink App zijn compatibel met de volgende Androïd producten: Google Nexus 6P, Google Nexus 5X, Samsung Glaxy S 7 Edge, Samsung Galaxy S 7, Samsung Galaxy S 6 Edge plus, Samsung Galaxy S 6 Edge, Samsung Galaxy S 6, Samsung Galaxy S 5, Samsung Galaxy S 4, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 3, HTC One M8 en HTC One M7.

Het is aan te bevelen dat Android gebruikers het besturingssysteem 6.0 voor Nexus en Nexus 5X telefoons gebruiken. Het is aan te bevelen dat Androïd gebruikers het besturingssysteem 5.1.1 voor Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5 telefoons gebruiken. Het is aan te bevelen dat Android gebruikers het besturingssysteem 4.4.4 voor Glaaxy S5 en S 4 telefoons en besturingssysteem 5.0 voor Galaxy S6, HTC one M8 en M7 en Note 4 en Note 3 gebruiken.

Halo-iQ-Brochure

Halo iQ brochure

PDF downloaden

TruLink Made for iPhone Hearing Control App

TruLink hearing control app

Leer meer
Samsung Galaxy Apps

Apple, het Apple-logo, de iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. De App Store is een handelsmerk van Apple Inc." "Made for iPod", "Made for iPhone" en "Made for iPad" betekenen dat een elektronisch accessoire is ontworpen om specifiek op een iPod, iPhone of iPad aan te kunnen worden aangesloten en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om aan de prestatienormen van Apple te voldoen. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het voldoen aan veiligheids- en wettelijke normen. Houd er rekening mee dat het gebruik van dit accessoire met iPod, iPhone, iPad of Apple Watch de draadloze prestaties kan beïnvloeden.                                                                                                                                                                                                                                                                           

Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Galaxy S, Galaxy Note en Samsung Galaxy Apps zijn geregistreerde handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd. HTC One is een handelsmerk van HTC Corporation. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Beschikbare modellen Halo iQ: