Livio AI

Het eerste hoortoestel ter wereld met ingebouwde sensoren en kunstmatige intelligentie

tech-header-livio ai

Livio AI

Volg mentale en fysieke activiteiten

Is dit de juiste keuze voor u? (+31) 055 360 2111

Vind een professional

Livio™ AI is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel superieure geluidskwaliteit biedt maar ook de mogelijkheid geeft om mentale en fysieke activiteiten te volgen. Door de geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie kan Livio AI detecteren of u bent gevallen en ook als een virtuele assistent fungeren.

  U wenst

  Livio AI biedt

 • U wenst

  Om comfortabel te horen in complexe geluidssituaties

  Livio AI biedt

  Hearing Reality ™ is zelfs effectief in de rumoerigste omgevingen, comfortabel in luide omgevingen en stil in een stille omgeving. Het stelt u in staat te genieten van nieuwe, verbeterde spraakverstaanbaarheid.

 • U wenst

  Het gemak van hoortoestellen onderweg aanpassen

  Livio AI biedt

  Eenvoudig wijzigingen in uw hoortoestellen maken, waar en wanneer u wenst door middel van de Thrive™ app

 • U wenst

  Om een actiever en gezond leven te leiden

  Livio AI biedt

  Het eerste hoortoestel ooit welke geïntegreerde sensoren bevat, zodat u uw lichaams- en hersengezondheidsactiviteiten kunt volgen en het toestel een val alarm voor u kan verzenden.

 • U wenst

  Oplaadbare en betrouwbare hoortoestellen

  Livio AI biedt

  Het kleinste, healthable oplaadbare apparaat met -na het opladen- 24 uur aan superieur horen.*

  * Alleen beschikbaar in een oplaadbare RIC behuizing. Resutaten kunnen varieren op basis van het gebruik van draadloze toepassingen en functies van het toestel.

 • U wenst

  Beter draadloos streamen

  Livio AI biedt

  Nieuwe technologie biedt consistente draadloze prestaties via uw smartphone of draadloze accessoires tijdens het streamen van telefoongesprekens, tv, muziek of andere media.

 • U wenst

  Een oplossing voor enkelzijdig horenden.

  Livio AI biedt

  Uitzonderlijk goede geluidskwaliteit, helder en stabiel door middel van nieuwe CROS technologie dat streamen tussen twee toestellen mogelijk maakt.

 • U wenst

  Horen, dat gebeurt intuïtief

  Livio AI biedt

  Programma's voorzien van Geotag worden automatisch gekozen afhankelijk van uw GPS positie. Wanneer uw smartphone detecteert dat u zich op een locatie met een tag bevindt wordt automatisch dat programa gekozen. Een "thuis" -programma wordt bijvoorbeeld geactiveerd wanneer u thuis aankomt.

 • U wenst

  Horen, speciaal gepersonaliseerd voor u

  Livio AI biedt

  Gepersonaliseerde bediening in de Thrive-app waarmee u wijzigingen kunt maken die aansluiten op uw voorkeuren in verschillende luisteromgevingen.

 • U wenst

  Geen zoemen of fluiten

  Livio AI biedt

  Ons allerbeste feedback-annuleringssysteem zorgt voor de hele dag door feedbackvrij en comfortabel luisteren.

 • U wenst

  Duurzame, betrouwbare hoortoestellen

  Livio AI biedt

  Surface ™ NanoShield, ons baanbrekende water-, vuil- en vochtafstotende systeem, om duurzaamheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

 • U wenst

  Muziek zoals muziek bedoeld was

  Livio AI biedt

  Een geheel nieuwe manier om muziek te ervaren - instelbaar via de Thrive-app. Nu kunt u elke noot horen zoals artiesten het bedoeld hebben - met pure, verfijnde geluidskwaliteit.

 • U wenst

  Instelbare tinnitus verlichting

  Livio AI biedt

  Geavanceerde Multiflex Tinnitus-technologie, instelbaar via de Thrive-app, om verlichting te bieden aan mensen die last hebben van oorsuizen.

Thrive app

thrive-hearing-app-with-hearing-aids

U heeft nu de mogelijkheid om gezondheidsactiviteiten te bekijken en waarschuwingen naar geselecteerde contactpersonen te sturen als u onverhoopt valt, allemaal met behulp van uw smartphone en de volledig functionele Thrive-app. Compatibel met zowel Android ™ - als Apple®-smartphones biedt de Thrive-app ook een scala aan informatieservices en meer controle over uw hoortoestellen. Vind hier meer informatie over de Thrive app

Hoortoestel Accessoires

tv-streamer

Onze nieuwe hoortoestel accessoires zijn voorzien van draadloze connectiviteit en helpen gebruikers om volledig deel te nemen aan alle dagelijkse activiteiten. Stream eenvoudig audio van uw tv en een verscheidenheid aan audiobronnen rechtstreeks naar uw hoortoestellen. Vind hier meer informatie over accessoires voor hoortoestellen.

Smartphone Compatibel

Door de Thrive-app kunt u eenvoudig uw Livio en Livio AI-hoortoestellen verbinden met uw Apple- en Android-apparaten.

Compatibiliteit met Apple®

De Thrive Hearing Control app werkt met iOS 12 of hoger. Voor de beste prestatie, adviseren wij om de meest actuele iOS versie te gebruiken. iOS UPDATE OPMERKING: Bij het updaten van de iOS versie op uw iPhone, kunnen de hoortoestellen de verbinding verliezen, waardoor u de hoortoestellen van uw iPhone moet loskoppelen en opnieuw moet koppelen. Thrive is compatible met de volgende Apple apparaten:

iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone SE
iPhone 5s
iPad Pro (12.9-inch 2e generatie; 12.9-inch 1e generatie; 10.5-inch; 9.7-inch)
iPad Air 2
iPad Air
iPad (6e generatie; 5e generatie)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPod touch (6e generatie)

 

Android compatibility

De Thrive Hearing Control app werkt met Android 6.0 of hoger. De volgende telefoons zijn getest en compatible:Samsung Galaxy® S9+ met Android OS 8.1

Samsung Galaxy® S10
Samsung Galaxy® S10+
Samsung Galaxy® S10e
Samsung Galaxy® S9
Samsung Galaxy® S9+
Samsung Galaxy® S8+ 
Samsung Galaxy® S8 
Samsung Galaxy® S7 Edge
Samsung Galaxy® S7 
Samsung Galaxy® S6 Edge
Samsung Galaxy® S6 
Samsung Galaxy® Note 9 
Samsung Galaxy® Note 8 
Samsung Galaxy® Note 5
Google Pixel 3 
Google Pixel 3 XL
Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL
Google Pixel
Google Pixel XL
Google Nexus 6P
Google Nexus 5X
HTC 10
HTC 9
HTC One M8
HTC One M7
HTC U11 Life
LG LV-30
Motorola X4
Doro 8035

Om de streamingsmogelijkheden van de Thrive Hearing Control App te gebruiken bij smartphones welke draaien op Android, is er aanvullend een Starkey Hearing Technologies Remote Microphone + nodig.

We evalueren voortdurend Android-producten en hun compatibiliteit met onze hoortoestellen. Vanwege het complexe karakter van het Android-platform en veel verschillende soorten producten die gebruikmaken van dit platform, testen we elk product afzonderlijk en zullen we compatibiliteitsinformatie bieden terwijl we onze strenge testen voltooien.

thrive-hearing-app

Thrive Hearing Control app

Meer informatie

livio-ai-brochure

Livio AI brochure

PDF downloaden

wireless-connectivity

Draadloze connectiviteit

Meer informatie

Apple, het Apple-logo, de iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. De App Store is een handelsmerk van Apple Inc." "Made for iPod", "Made for iPhone" en "Made for iPad" betekenen dat een elektronisch accessoire is ontworpen om specifiek op een iPod, iPhone of iPad aan te kunnen worden aangesloten en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om aan de prestatienormen van Apple te voldoen. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het voldoen aan veiligheids- en wettelijke normen. Houd er rekening mee dat het gebruik van dit accessoire met iPod, iPhone, iPad of Apple Watch de draadloze prestaties kan beïnvloeden.                                                                                                                                                                                                                                                                           

Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Galaxy S, Galaxy Note en Samsung Galaxy Apps zijn geregistreerde handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd. HTC One is een handelsmerk van HTC Corporation. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Android en Google Play zijn handelsmerken voor Google Inc. Galaxy S, Galaxy Note en Samsung Galaxy Apps zijn geregistreerde handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd. HTC One is een handelsmerk van de HTC Corporatie.