Muse iQ CROS System

Hooroplossingen voor enkelzijdig doven

tech-header-muse-cros

Muse iQ CROS System

Hooroplossingen voor
enkelzijdig doven

Zijn ze geschikt voor u? (+31) 055 360 2111

Vind een audicien

Starkey's Muse iQ-hoortoestellen bieden de eerste oplaadbare oplossing in de hoortoestelmarkt voor mensen met enkelzijdig gehoorverlies. Als u met één oor niet meer kunt horen maar normaal hoort in het andere oor, kunt u profiteren van een CROS oplossing.

  U wilt

  Muse iQ CROS System levert

 • U wilt

  Comfortabel horen in uitdagende omgevingen

  Muse iQ CROS System levert

  NIEUW: Acuity™ Immersion Directionality, ontworpen om de natuurlijke voordelen van het oor te herstellen en spraakverstaanbaarheid te verbeteren in lastige luistersituaties.

 • U wilt

  Oplaadbare hoor-oplossingen

  Muse iQ CROS System levert

  NIEUW: Eersteklas oplaadbare hoortoestellen zorgen ervoor dat u altijd in de startblokken staat.*

  *Alleen beschikbaar op bepaald RIC-model.

 • U wilt

  Gemakkelijk aan nieuwe geluiden aanpassen

  Muse iQ CROS System levert

  Deze functie bevordert het overgaan op hoortoestellen met geleidelijke aanpassingen, zodat uw hersenen aan nieuwe geluiden kunnen wennen.

 • U wilt

  Beter draadloos streamen

  Muse iQ CROS System levert

  Technologie die een stabiele draadloze werking levert voor het streamen van mobiele telefonie, tv, muziek en andere media met SurfLink Mobile 2, SurfLink Mini Mobile en andere SurfLink-accessoires.

 • U wilt

  Een comfortabele, gepersonaliseerde luisterervaring

  Muse iQ CROS System levert

  Eigenschappen die het overgaan op hoortoestellen bevorderen met geleidelijke aanpassingen, oversturingsvrij luisteren in luidruchtige omgevingen en ultieme helderheid voor zachte geluiden.

 • U wilt

  Geen gebrom of gefluit

  Muse iQ CROS System levert

  Ons feedback-onderdrukkingssysteem is het beste in zijn klasse en zorgt ervoor dat er de hele dag comfortabel kan worden geluisterd zonder rondzingen.

 • U wilt

  Duurzame, betrouwbare hoortoestellen

  Muse iQ CROS System levert

  Surface™ NanoShield, ons baanbrekende water-, oorsmeer- en vochtafstotend systeem, biedt bescherming voor een betrouwbaar lange levensduur..

 • U wilt

  Muziek horen zoals die bedoeld werd

  Muse iQ CROS System levert

  Een design waarmee u muziek op een geheel nieuwe manier ervaart. Nu kunt u iedere noot horen zoals de artiest het bedoelde – in een zuivere, verfijnde geluidskwaliteit.

 • U wilt

  Aanpasbare tinnitus-verlichting

  Muse iQ CROS System levert

  Geavanceerde Multiflex Tinnitus Technology werd in de hoortoestellen geïntegreerd om verlichting te bieden aan mensen die geplaagd worden door oorsuizen.

Oplaadbare hoortoestellen

synergy-charger-with-hearing-aids

Onze nieuwe, topklasse Muse iQ oplaadbare hoortoestellen gaan 20 procent langer mee dan andere systemen, zijn 30 procent kleiner en 100 procent gemakkelijk te gebruiken. Bovendien zorgt de sterkste oplaadkracht die er op de markt te vinden is ervoor dat uw hoortoestellen altijd klaar zijn voor gebruik. Meer ontdekken

SurfLink Mobile 2

SurfLink Mobile 2

SurfLink Mobile 2 is een handsfree mobiele telefoon headset, externe microfoon, media streamer en afstandsbediening in één. Het heeft alle functies die u nodig heeft om telefoongesprekken te voeren, naar de TV of muziek te luisteren en nog veel meer. U kunt altijd en overal eenvoudig draadloos audio streamen. Bekijk alle draadloze hoortoestel accessoires.

Muse-iQ-Brochure

Muse iQ brochure

PDF downloaden

Muse-CROS-BiCROS-Brochure

Muse CROS System brochure

PDF downloaden

Mogelijkheden kunnen variëren per technologie level.

Beschikbare modellen Muse iQ CROS System: