Muse iQ

Draadloze hoor-oplossingen

Family sitting while watching TV

Muse iQ

Draadloze
hoortoestellen

Zijn ze geschikt voor u? (+31) 055 360 2111

Vind een audicien

Muse iQ zorgt ervoor echt aanwezig te kunnen zijn in een moment of situatie en geeft een gevoel van immersie, waardoor u de geluiden - op de momenten die er het meest toe doen - kunt waarnemen. Nu ook beschikbaar in een oplaadbare uitvoering met het grootste bedieningsgemak in vergelijking met andere hoortoestellen.

  U wilt

  Muse iQ levert

 • U wilt

  Comfortabel horen in uitdagende omgevingen

  Muse iQ levert

  Acuity™ Immersion Directionality, ontworpen om de natuurlijke voordelen van het oor te herstellen en spraakverstaanbaarheid te verbeteren in lastige luistersituaties.

 • U wilt

  Een oplaadbare hooroplossing

  Muse iQ levert

  Een oplaadbare optie die continu, stabiel vermogen levert om ervoor te zorgen dat uw hoortoestellen altijd klaar zijn voor gebruik.*

  *Oplaadbare hoor-oplossingen zijn beschikbaar voor oplaadbaar RIC.

 • U wilt

  Beter draadloos streamen

  Muse iQ levert

  Technologie die een stabiele draadloze werking levert voor het streamen van mobiele telefonie, tv, muziek en andere media met SurfLink Mini Mobile en andere SurfLink-accessoires.

 • U wilt

  Een comfortabele, gepersonaliseerde luisterervaring

  Muse iQ levert

  Eigenschappen die het overgaan op hoortoestellen bevorderen met geleidelijke aanpassingen, oversturingsvrij luisteren in luidruchtige omgevingen en ultieme helderheid voor zachte geluiden.

 • U wilt

  Geen gebrom of gefluit

  Muse iQ levert

  Ons feedback-onderdrukkingssysteem is het beste in zijn klasse en zorgt ervoor dat er de hele dag comfortabel kan worden geluisterd zonder rondzingen.

 • U wilt

  Duurzame, betrouwbare hoortoestellen

  Muse iQ levert

  Surface™ NanoShield, ons baanbrekende water-, oorsmeer- en vochtafstotend systeem, biedt bescherming voor een betrouwbaar lange levensduur.

 • U wilt

  Muziek horen zoals bedoeld

  Muse iQ levert

  Een design waarmee u muziek op een geheel nieuwe manier ervaart. Nu kunt u iedere noot horen zoals de artiest het bedoelde – in een zuivere, verfijnde geluidskwaliteit.

 • U wilt

  Aanpasbare tinnitus-verlichting

  Muse iQ levert

  Geavanceerde Multiflex Tinnitus Technologie werd in de hoortoestellen geïntegreerd om verlichting te bieden aan mensen die geplaagd worden door oorsuizen.

Oplaadbare hoortoestellen

synergy-charger-with-hearing-aids

Onze nieuwe, topklasse Muse iQ oplaadbare hoortoestellen gaan 20 procent langer mee dan andere systemen, zijn 30 procent kleiner en 100 procent gemakkelijk te gebruiken. Bovendien zorgt de sterkste oplaadkracht die er op de markt te vinden is ervoor dat uw hoortoestellen altijd klaar zijn voor gebruik. Meer ontdekken

Muse-iQ-Brochure

Muse iQ brochure

PDF downloaden

Mogelijkheden kunnen variëren per technologie level.

surflink-accessories

SurfLink Accessoires

Meer informatie