TruLink hearing control app

Stream muziek, media en meer direct van uw iPhone, iPod Touch en Apple Watch direct naar uw hoortoestellen.

Neem contact op met een audicien

Wat is TruLink?

Waar u ook bent of naar toe gaat, met onze baanbrekende made for iPhone hoortoestellen en TruLink, de eenvoudig te bedienen hoortoestel app, heeft u de controle over uw hoortoestellen. Deze geavanceerde nieuwe hoortoestellen verbeteren elke luisterervaring en zijn eenvoudig te verbinden met uw iPhone, iPad, iPod Touch en de Apple Watch via de TruLink app. Hierdoor kan je op een plezierige manier draadloos telefoongesprekken voeren, muziek en het geluid van video's luisteren die direct met een uitstekende geluidskwaliteit draadloos naar uw hoortoestellen gestreamd worden.

Voor meer informatie gaat u naar de trulinkhearing.com site.

trulink-remote

TruLink Afstandsbediening

TruLink Afstandsbediening biedt u het gebruiksgemak dat u verdient met de snelle functionaliteit die u nodig heeft.

Dankzij de nieuwste accessoire van Starkey, de TruLink Afstandsbediening, kan Halo iQ met of zonder smartphone worden gebruikt. U kunt hiermee programma’s en volume instellen, uw hoortoestellen op mute zetten en andere speciale functies in- en uitschakelen.

Apple compatibiliteit

Made for iPhone hoortoestellen en de TruLink App zijn getest en zijn compatibel met alle versies van iOS 10 en iOS 9. Apple's Operating System(iOS) bestuurt uw telefoon en is verantwoordelijk voor het proces van verbinden tussen de iPhone en Made for iPhone hoortoestellen. Er is een pairing instructie filmpje op onze instructie video's pagina.

iOS UPDATE OPMERKING: Wanneer de iOS versie aan het updaten is op uw iPhone, kan het zijn dat uw hoortoestellen niet meer verbonden zijn. Het is dan noodzakelijk om de hoortoestellen te ontkoppelen (unpair) en weer opnieuw te koppelen (pair) met uw iPhone.

De TruLink App is een aanvulling op uw Made for iPhone hoortoestellen en biedt een verscheidenheid aan verbeterde aanpasmogelijkheden en uitdagende functies. De TruLink App is voor het communiceren afhankelijk van de iOS verbinding met het hoortoestel.

Made for iPhone hoortoestellen en de TruLink App zijn compatibel met de volgende Apple toestellen: iPhone 7,iPhone 7Plus, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s (alleen de Halo),iPad Pro, iPad Air2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini, iPad mini 3, iPad mini met retina display, iPad mini, iPod touch (5e generatie) en de Aplle Watch. Gebruik van de Apple Watch vereist iPhone 5 of hoger.

Voor de beste werking adviseren wij het gebruik van TruLink 3.02. aan.

Apple, het Apple-logo, de iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. De App Store is een handelsmerk van Apple Inc." "Made for iPod", "Made for iPhone" en "Made for iPad" betekenen dat een elektronisch accessoire is ontworpen om specifiek op een iPod, iPhone of iPad aan te kunnen worden aangesloten en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om aan de prestatienormen van Apple te voldoen. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het voldoen aan veiligheids- en wettelijke normen. Houd er rekening mee dat het gebruik van dit accessoire met iPod, iPhone, iPad of Apple Watch de draadloze prestaties kan beïnvloeden.                                                                                                                                                                                                                                                                           

Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Galaxy S, Galaxy Note en Samsung Galaxy Apps zijn geregistreerde handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd. HTC One is een handelsmerk van HTC Corporation. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Android compatibiliteit

We evalueren voortdurend Android producten en hun compatibiliteit met onze hoortoestellen. Als gevolg van de gecompliceerde aard van het Android platform en alle verschillende types van dit product die dit platform gebruiken, testen we ieder product apart en zullen we informatie geven over de compatibiliteit na het uitgebreide testen. Check de pagina voor geupdate informatie van de Androïd compatibiliteit.

Halo 2 en Halo hoortoestellen en de TruLink App zijn compatibel met de volgende Androïd producten: Google Nexus 6P, Google Nexus 5X, Samsung Glaxy S 7 Edge, Samsung Galaxy S 7, Samsung Galaxy S 6 Edge plus, Samsung Galaxy S 6 Edge, Samsung Galaxy S 6, Samsung Galaxy S 5, Samsung Galaxy S 4, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 3, HTC One M8 en HTC One M7.

Het is aan te bevelen dat Android gebruikers het besturingssysteem 6.0 voor Nexus en Nexus 5X telefoons gebruiken. Het is aan te bevelen dat Androïd gebruikers het besturingssysteem 5.1.1 voor Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5 telefoons gebruiken. Het is aan te bevelen dat Android gebruikers het besturingssysteem 4.4.4 voor Glaaxy S5 en S 4 telefoons en besturingssysteem 5.0 voor Galaxy S6, HTC one M8 en M7 en Note 4 en Note 3 gebruiken.

Android en Google Play zijn handelsmerken voor Google Inc. Galaxy S, Galaxy Note en Samsung Galaxy Apps zijn geregistreerde handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd. HTC One is een handelsmerk van de HTC Corporatie.