Over Starkey Hearing Technologies

De reden waarom we er zijn is om mensen te helpen weer goed te horen

Hearing is our concern

Starkey's hoortechnologieën zijn veel meer dan de hoortoestellen die wij produceren. We brengen mensen samen en veranderen levens. Wij geloven dat het kunnen horen van de wereld en de mensen om ons heen net zo essentieel is voor de ervaring van mensen als ademhalen.

Als een wereldleider in de productie en levering van geavanceerde hooroplossingen, is het ons doel om mensen samen te brengen, en het leven te verrijken door mensen in staat te stellen hun volledig potentieel in het leven te bereiken.

In 1967 richtte William F. Austin ons bedrijf op met het eenvoudige uitgangspunt: "Alleen kunnen we niet veel doen. Samen kunnen we de wereld veranderen." We maken die visie elke dag waar. We zijn een fervente aanhanger van de Starkey Hearing Foundation, die mensen in nood over de hele wereld de gift van het gehoor geeft. Tot op heden heeft de Starkey Hearing Foundation wereldwijd meer dan 1 miljoen hoortoestellen voor de gezondheidszorg geleverd aan mensen in nood.

 • Innovatie

  Wij helpen miljoenen patiënten met hoortoestellen die voorzien zijn van de allermodernste technologieën

  Of het nu onze leidende positie is op de markt van onzichtbare hoortoestellen, of de manier waarop we de uitdaging aangaan voor comfortabel luisterplezier in rumoerige omgevingen, of onze draadloze productopties met inbegrip van Halo™ — onze Made voor iPhone ® hoortoestellen – we zijn voortdurend op zoek naar innovatieve en betere manieren om weer goed te kunnen horen. En we doen dat met steeds kleinere en gemakkelijker te bedienen hoortoestellen. Het was Starkey dat het eerste, op maat gemaakte, uiterst kleine digitale, programmeerbare en onzichtbaar hoortoestel ontwierp en produceerde. We noemen dit een "Complete In Canal (CIC)" hoortoestel. Starkey was ook de eerste fabrikant die nanotechnologie toepaste in hoortoestellen. Hierdoor maken wij de hoortoestellen (spat)waterdicht. Daarnaast was Starkey Hearing Technologies de eerste fabrikant die succesvol de grootste uitdaging voor hoortoesteldragers heeft aangepakt: het goed verstaan in de meest rumoerige omgevingen.

  Wij kijken niet alleen maar naar de technologie omwille van de technologie

  Bij Starkey Hearing Technologie, zijn wij zijn mening dat alle nieuwe producten specifieke en meetbare verbeteringen moeten opbrengen bij de patiënt zijn gehoor. Wij vragen patiënten en artsen welke functies en verbeteringen ze graag in hun hoortoestel willen zien/hebben. Daarmee gaan wij dan aan het werk.

  In de afgelopen jaren heeft Starkey voldaan aan de behoeften van slechthorenden te beschikken over hoortoestellen met een betere geluidskwaliteit in alle omgevingen. Hoortoestellen die gebruiksvriendelijker zijn, gemakkelijker en sneller aan te passen, discreet en attractief. Gedurende dit proces hebben we wereldwijd nieuwe normen voor de industrie gesteld.

  Alles wat we doen is op bewijs gebaseerd

  Wij updaten onze producten alleen als het ontwerp en de nieuwe technologien een duidelijk meetbaar verschil maken en op bewijs zijn gebaseerd. Als het geen wezenlijke verschil maakt en verbetering oplevert dan doen we het gewoonweg niet. Wij testen en benchmarken onze verbeteringen en productonderzoek voortdurend. Tevens testen wij onze producten intern grondig en vergelijken ze steeds met andere hoortoestellen. Als wij op een feature aanspraak maken dan staven wij dit met gedegen onderzoekresultaten en maken wij onze bevindingen openbaar.

  Wij innoveren actief, elke dag weer.

  Met behulp van onze technici in onze laboratoria, de wetenschappers, audiologische onderzoekers en ontwikkelaars van ons "state-of-the-art" Starkey Hearing Research Center in Berkeley, (Californië, VS), innoveren wij elke dag. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze kennis van het verlies van het gehoor en het effect daarvan op het leven van mensen beter te leren begrijpen. Daardoor kunnen we voortdurend betere technologieën ontwikkelen om het gehoor te verbeteren.

 • Philantropische commitment

  De Starkey Hearing Foundation werkt het hele jaar door "So The World May Hear®"

  Tot op heden, hebben meer dan 1 miljoen mensen die anders niet konden horen, dankzij de Starkey Hearing Foundation de kans gekregen om deel uit te maken van deze wereld. De Starkey Hearing Foundation reist de hele wereld rond om gratis hoortoestellen bij mensen in nood te plaatsen, en hen het onschatbaar geschenk van het gehoor te geven.

  Tegenwoordig wordt de Starkey Hearing Foundation ondersteund door de inspanningen van duizenden vrijwilligers en donoren over de hele wereld.

  Bewustwording verhogen en gezondheid van het gehoor bevorderen

  Naast het geven van het gehoor, is de Foundation toegewijd aan de wereldwijde gezondheid van het gehoor en sturen ze een nationaal programma aan met de naam Luister Voorzichtig. Door middel van muziek en educatie helpt Luister Voorzichtig tieners om de wetenschap van horen en de gevaren van blootstelling aan hoge decibelgeluiden te begrijpen. Het non-profit organisatieprogramma Hear Now ondersteunt permanent de inwoners van de VS die doof of slechthorend zijn en over beperkte financiële middelen beschikken.

 • Amerikaans vakmanschap

  Starkey Hearing Technologies is een unieke Amerikaanse leverancier van hooroplossingen

  Starkey is opgericht in Eden Prairie, Minnesota (VS) en hier is tot de dag van vandag het hoofdkantoor gevestigd. Starkey Hearing Technologies is trots op zijn volledig Amerikaanse erfgoed. Onze hoortoestellen zijn gefabriceerd volgens de laatste Amerikaanse technieken en worden gefabriceerd om sterk en duurzaam te zijn. Ze zijn het resultaat van duizenden toegewijde mensen die elke dag hard werken om één gemeenschappelijk doel te bereiken: het helpen van slechthorenden om het uiterste uit hun gehoor te halen.

  Starkey heeft een uitgebreide kennis van het gehoor en van gehooroplossingen. Deze expertise, gecombineerd met onze op maat gemaakte aanpak, heeft wereldwijd geleid tot een grote tevredenheid van de gebruikers van de hoortoestellen en de kans op succesvolle hoortoestel aanpassingen.

  Ontworpen voor het leven

  Een werkelijk perfecte hoortoestelaanpassing begint met een juist begrip van uw problemen. Uw Starkey audicien heeft de meest uitgebreide diagnostische apparatuur beschikbaar om uw gehoor, gehoorgang en binnenoor akoestiek te meten. Dit staat Starkey toe om een hoortoestel te produceren dat aan uw specifieke behoeften voldoet en vanaf het eerste moment van dragen past bij uw unieke lifestyle.

 • individuele aandacht

  Het gehoorverlies van ieder persoon is uniek -; daarom is elke hooroplossing die we ontwerpen dat ook.

  Wij geloven dat elk "hoor leven" een speciale behandeling verdient . Dat is de reden waarom wij elke hoortoestel aanpassing zien als een kans om een leven te veranderen. Ons netwerk van Starkey hoorprofessionals, waaronder audiologen, audiciens en KNO-artsen, delen deze filosofie en werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u een oplossing krijgt die bij uw unieke behoeften past.

  Wij zijn er altijd wanneer u ons nodig heeft.

  Wij geloven ook dat innovatieve technologie en persoonlijke service hand in hand gaan. Dat is waarom wij onze geavanceerde hoortoestellen ondersteunen met een geweldige klantenservice en support. Met ons netwerk van hoorprofessionals ondersteunen wij de patiënt met counseling, garanties, onderhoud en reparatie. Wanneer u een ​​Starkey hoortoestel draagt zult u een verschil merken, in zowel uw gehoor als in de ondersteuning die wij bieden.

 • Onze merken

  All American Hearing Audibel Microtech Nuear Starkey

  De kunst & wetenschap van een beter gehoor

  Van draadloze tot onzichtbare hoortoestellen, Starkey Hearing Technologies en hun merken bieden de meest geavanceerde en uitgebreide families van hooroplossingen die beschikbaar zijn. U kunt ervan verzekerd zijn dat elk hoortoestel aan onze strenge normen voor comfort, prestaties en personalisatie heeft voldaan om ervoor te zorgen dat een beter gehoor nu meer mogelijk is dan ooit.

  Weer goed horen is onze zorg

  Als enige niet-beursgenoteerde en Amerikaanse maatschappij in de hoortoestel-industrie, wordt Starkey Hearing Technologies erkend als een van de belangrijkste aanbieder in hooroplossingen over de gehele wereld. Onze overtuiging is dat iedereen/elk hoorleven een speciale en geïndividualiseerde behandeling verdient. Dit komt duidelijk naar voren in al onze activiteiten, waaronder baanbrekend werk in de productie van onze hoortoestellen en onze wereldwijde filantropische inspanningen.