Over Starkey Hearing Technologies

De reden waarom we er zijn is om mensen te helpen weer goed te horen

Hearing is our concern

Starkey Hearing Technologies is veel meer dan de unieke hoortoestellen die we ontwikkelen en produceren. We zijn ervoor wij geloven in het feit dat het kunnen horen van de wereld en de mensen om ons heen essentieel is voor ons leven, net zoals ademhalen dat is.

Als wereldleider in het fabriceren en leveren van hoortoesteloplossingen is onze missie om mensen bij elkaar te brengen, hun leven rijker te maken en om het meest optimale uit het leven te halen dat mogelijk is.

In 1967 heeft William F. Austin Starkey opgericht met de simpele missie: "Alone we can't do much. Together we can change the world." Daarom doneren we voor ieder product dat Starkey levert aan een consument een bedrag aan de Starkey Hearing Foundation om meer mensen in de wereld "the gift of hearing" te laten ontvangen nu toe heeft Starkey meer dan één miljoen hoortoestellen aan mensen over de hele wereld gegeven.

 • Innovatie

  Wij helpen miljoenen patiënten met hoortoestellen die voorzien zijn van de allermodernste technologieën

  Of het nu onze leidende positie is op de markt van onzichtbare hoortoestellen, of de manier waarop we de uitdaging aangaan voor comfortabel luisterplezier in rumoerige omgevingen, of onze draadloze productopties met inbegrip van Halo™ — onze Made voor iPhone ® hoortoestellen – we zijn voortdurend op zoek naar innovatieve en betere manieren om weer goed te kunnen horen. En we doen dat met steeds kleinere en gemakkelijker te bedienen hoortoestellen. Het was Starkey dat het eerste, op maat gemaakte, uiterst kleine digitale, programmeerbare en onzichtbaar hoortoestel ontwierp en produceerde. We noemen dit een "Complete In Canal (CIC)" hoortoestel. Starkey was ook de eerste fabrikant die nanotechnologie toepaste in hoortoestellen. Hierdoor maken wij de hoortoestellen (spat)waterdicht. Daarnaast was Starkey Hearing Technologies de eerste fabrikant die succesvol de grootste uitdaging voor hoortoesteldragers heeft aangepakt: het goed verstaan in de meest rumoerige omgevingen.

  Wij kijken niet alleen maar naar de technologie omwille van de technologie

  Bij Starkey Hearing Technologie, zijn wij zijn mening dat alle nieuwe producten specifieke en meetbare verbeteringen moeten opbrengen bij de patiënt zijn gehoor. Wij vragen patiënten en artsen welke functies en verbeteringen ze graag in hun hoortoestel willen zien/hebben. Daarmee gaan wij dan aan het werk.

  In de afgelopen jaren heeft Starkey voldaan aan de behoeften van slechthorenden te beschikken over hoortoestellen met een betere geluidskwaliteit in alle omgevingen. Hoortoestellen die gebruiksvriendelijker zijn, gemakkelijker en sneller aan te passen, discreet en attractief. Gedurende dit proces hebben we wereldwijd nieuwe normen voor de industrie gesteld.

  Alles wat we doen is op bewijs gebaseerd

  Wij updaten onze producten alleen als het ontwerp en de nieuwe technologien een duidelijk meetbaar verschil maken en op bewijs zijn gebaseerd. Als het geen wezenlijke verschil maakt en verbetering oplevert dan doen we het gewoonweg niet. Wij testen en benchmarken onze verbeteringen en productonderzoek voortdurend. Tevens testen wij onze producten intern grondig en vergelijken ze steeds met andere hoortoestellen. Als wij op een feature aanspraak maken dan staven wij dit met gedegen onderzoekresultaten en maken wij onze bevindingen openbaar.

  Wij innoveren actief, elke dag weer.

  Met behulp van onze technici in onze laboratoria, de wetenschappers, audiologische onderzoekers en ontwikkelaars van ons "state-of-the-art" Starkey Hearing Research Center in Berkeley, (Californië, VS), innoveren wij elke dag. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze kennis van het verlies van het gehoor en het effect daarvan op het leven van mensen beter te leren begrijpen. Daardoor kunnen we voortdurend betere technologieën ontwikkelen om het gehoor te verbeteren.

 • Philantropische commitment

  De Starkey Hearing Foundation werkt iedere dag met de missie "So the World May Hear"®"

  Tot op heden hebben méér 1 miljoen mensen weer een kans gekregen om deel te nemen aan de wereld om hen heen, dankzij de Starkey Hearing Foundation én de Starkey hoortoestel dragers.

  Elke keer als iemand investeert in een beter gehoor voor hem of haarzelf, maakt Starkey Hearing Technologies een donatie over aan de Starkey Hearing Foundation. De Starkey Hearing Foundation reist de hele wereld over en past bij mensen in nood gratis hoortoestellen aan om hen weer de onschatbare gave van het gehoor terug te geven.

  Vandaag de dag wordt de Starkey Hearing Foundation ondersteund door de inzet van duizenden vrijwilligers en donateurs over de gehele wereld. Hun steun stelt ons in staat om jaarlijks meer dan 100.000 hoortoestellen aan te passen in meer dan 100 - wereldwijde missies - per jaar. In landen als Mexico, Malawi, Vietnam of Mozambique.

  Het verhogen van het bewustzijn en het bevorderen van de gezondheid van het gehoor

  Naast "The gift of Hearing" zet de Stichting zich in voor wereldwijde gezondheid op het gebied van het gehoor hetgeen heeft geleid tot een programma genaamd "Listen Carefully/ Luister aandachtig" . Door middel van muziek en onderwijs, helpt "Listen Carefully" tieners inzicht te krijgen in de wetenschap van het gehoor en de gevaren van blootstelling aan harde geluiden en klanken. En het non-profit programma; "Hear Now"/Hoor nu ondersteunt de inwoners van Amerika die doof of slechthorend zijn en beperkte financiële middelen hebben

 • Amerikaans vakmanschap

  Starkey Hearing Technologies is een unieke Amerikaanse leverancier van hooroplossingen

  Starkey is opgericht in Eden Prairie, Minnesota (VS) en hier is tot de dag van vandag het hoofdkantoor gevestigd. Starkey Hearing Technologies is trots op zijn volledig Amerikaanse erfgoed. Onze hoortoestellen zijn gefabriceerd volgens de laatste Amerikaanse technieken en worden gefabriceerd om sterk en duurzaam te zijn. Ze zijn het resultaat van duizenden toegewijde mensen die elke dag hard werken om één gemeenschappelijk doel te bereiken: het helpen van slechthorenden om het uiterste uit hun gehoor te halen.

  Starkey heeft een uitgebreide kennis van het gehoor en van gehooroplossingen. Deze expertise, gecombineerd met onze op maat gemaakte aanpak, heeft wereldwijd geleid tot een grote tevredenheid van de gebruikers van de hoortoestellen en de kans op succesvolle hoortoestel aanpassingen.

  Ontworpen voor het leven

  Een werkelijk perfecte hoortoestelaanpassing begint met een juist begrip van uw problemen. Uw Starkey audicien heeft de meest uitgebreide diagnostische apparatuur beschikbaar om uw gehoor, gehoorgang en binnenoor akoestiek te meten. Dit staat Starkey toe om een hoortoestel te produceren dat aan uw specifieke behoeften voldoet en vanaf het eerste moment van dragen past bij uw unieke lifestyle.

 • individuele aandacht

  Het gehoorverlies van ieder persoon is uniek -; daarom is elke hooroplossing die we ontwerpen dat ook.

  Wij geloven dat elk "hoor leven" een speciale behandeling verdient . Dat is de reden waarom wij elke hoortoestel aanpassing zien als een kans om een leven te veranderen. Ons netwerk van Starkey hoorprofessionals, waaronder audiologen, audiciens en KNO-artsen, delen deze filosofie en werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u een oplossing krijgt die bij uw unieke behoeften past.

  Wij zijn er altijd wanneer u ons nodig heeft.

  Wij geloven ook dat innovatieve technologie en persoonlijke service hand in hand gaan. Dat is waarom wij onze geavanceerde hoortoestellen ondersteunen met een geweldige klantenservice en support. Met ons netwerk van hoorprofessionals ondersteunen wij de patiënt met counseling, garanties, onderhoud en reparatie. Wanneer u een ​​Starkey hoortoestel draagt zult u een verschil merken, in zowel uw gehoor als in de ondersteuning die wij bieden.

 • Onze merken

  All American Hearing Audibel Microtech Nuear Starkey

  De kunst & wetenschap van een beter gehoor

  Van draadloze tot onzichtbare hoortoestellen, Starkey Hearing Technologies en hun merken bieden de meest geavanceerde en uitgebreide families van hooroplossingen die beschikbaar zijn. U kunt ervan verzekerd zijn dat elk hoortoestel aan onze strenge normen voor comfort, prestaties en personalisatie heeft voldaan om ervoor te zorgen dat een beter gehoor nu meer mogelijk is dan ooit.

  Weer goed horen is onze zorg

  Als enige niet-beursgenoteerde en Amerikaanse maatschappij in de hoortoestel-industrie, wordt Starkey Hearing Technologies erkend als een van de belangrijkste aanbieder in hooroplossingen over de gehele wereld. Onze overtuiging is dat iedereen/elk hoorleven een speciale en geïndividualiseerde behandeling verdient. Dit komt duidelijk naar voren in al onze activiteiten, waaronder baanbrekend werk in de productie van onze hoortoestellen en onze wereldwijde filantropische inspanningen.