Over Starkey Hearing Technologies

De reden waarom we er zijn is om mensen te helpen weer goed te horen

Sinds Starkey Hearing Technologies in 1967 opgericht is, ontwikkeld de gehoorindustrie zich in hoog tempo steeds verder.

 • 2017

  In 2017 is Starkey jarig. En het zijn meteen twee verjaardagen: terwijl de fabrikant het 50-jarig bestaan viert, kon oprichter Bill Austin op 25 februari met zijn 75ste verjaardag worden gefeliciteerd. Bill Austin startte in 1967 Starkey Hearing Technologies met slechts één doel in gedachten: “So the world may hear”. Bill gelooft dat goed horen werkelijk een beter leven betekent. Het opent onze wereld voor relaties met andere mensen, voor begrip voor elkaar en voor ervaringen waarmee we ten volle onze mogelijkheden kunnen benutten en onze idealen bereiken. Bill had de know-how en passie om Goed Horen te brengen bij mensen die het nodig hebben. Anno 2017 is Starkey Hearing Technologies in onze industrie uitgegroeid tot een van de grootste spelers ter wereld.

  Nieuwe producten zijn dit jaar ondermeer de Halo 2 RIC 312, de nieuwste generatie hoortoestellen gemaakt om direct te communiceren met iPhone en android smartphones. Tevens nieuws is het partnership met ZPower waarmee het mogelijk was een uniek oplaadbare versie van de Muse RIC 312t te presenteren.

 • 2016

  In januari maken we ons partnership bekend met Bragi, de uitvinder van 's-werelds eerste wireless smart earphones ofwel hearables genoemd. In het voorjaar wodt ons nieuwe technologie platform Synergy geintroduceerd. Dit platform van Starkey Hearing Technologies introduceert een reeks aan nieuwe features welke ontworpen is om slechthorenden meer van muziek te kunnen laten genieten. Wellicht is de belangrijkste nieuwe feature het nieuwe muziek programma. Dit programma is speciaal ontworpen om muziek te luisteren gebaseerd op de basis principes van het auditieve systeem en gefinetuned door de inbreng van professionele muzikanten en dirigenten.

  Met trots stellen we het kleinste Made for iPhone hoortoestel in de markt voor: Starkey Halo 2 RIC 13 en 312. Starkey’s nieuwste generatie 2,4 Ghz toestellen, compatibel met Apple én Android. De nieuwe generatie Starkey Muse™ hoortoestellen is eveneens revolutionair. Tot nu toe gebruikten zelfs de beste hoortoestellen platforms met één compressiealgoritme om alle signalen te verwerken. Gebaseerd op spraakverstaan, hebben deze platforms de laatste jaren enorme vooruitgang geboekt. Maar de menselijke stem en alle andere geluiden - zoals muziek -verschillen enorm. Muse™ is wereldwijd het eerste hoortoestel in onze industrie dat gebruik maakt van een Quad Core Twin processor en 5-voudige rekenkracht, welke spraak, complexe geluidssituaties én muziek naadloos combineert. Synergy® en het nieuwe Ultra-High-definition besturingssysteem, Acuity™ OS, maken het voor de eerste keer in de ontwikkeling van hoortoestellen mogelijk om spraak en muziek op een unieke wijze te scheiden en apart te verwerken. Een absolute noviteit.

 • 2015

  Z Series™, onze volledige lijn van draadloze hooroplossingen wordt geïntroduceerd met onze eigen Multiflex Tinnitus Technologie en connectiviteit naar SurfLink® accessoires. Gestuurd door onze 900sync™ draadloze technologie, biedt de Z series klanten een tinnitus management oplossing, kwalitatief hoogwaardige streaming voor televisie, media en telefoongesprekken, verbeterde spraakverstaanbaarheid in moeilijke luistersituaties, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaarde bescherming tegen water, wax en oliën met onze HydraShield ® 2 nano-coating

  .
 • 2014

  Halo, ons Made for iPhone® hoortoestel, introduceert een nieuwe optie voor hoortoesteldragers om verbonden te blijven. Halo, verbonden met onze TruLink™ app zorgt voor een naadloze verbinding tussen hoortoestellen en iPhone, iPad® en iPod touch® – zodat telefoongesprekken, muziek, video's en nog veel meer direct kunnen worden gestreamd in uw oren met ongerepte geluidskwaliteit

  .
 • 2013

  In januari hebben we Xino™ Tinnitus met Multiflex Tinnitus technologie geïntroduceerd om mensen te helpen verlichting te krijgen die lijden aan een constante 'piep' in hun oren. Ook in 2013, worden de 3 Series™ op maat gemaakte draadloze hoortoestellen geïntroduceerd, die de kleine optie bood met het Bluwave® 3.0 besturingssysteem om de prestaties te maximaliseren in zelfs de meest uitdagende luistersituaties te.

 • 2012

  Naast het veranderen van onze naam van Starkey Laboratories, Inc. naar Starkey Hearing Technologies, lanceren we een aantal spannende innovaties, waaronder SurfLink® Mobile, die hands-free mobiele telefoongesprekken mogelijk maakt; Wi Series® Custom, die onze populaire draadloze hoortoestellen uitbreidt in op maat gemaakte stijlen; en drie nieuwe draadloze opties - 3 Series™, Tour™ and Ignite™ — die de voordelen brengen van draadloos voor vrijwel elke persoon die het wil.

 • 2011

  We lanceren zowel AMP®, het onzichtbare hoortoestel voor mensen die nog niet toe zijn aan een hoortoestel, en X Series™ onze meest uitgebreide lijn van traditionele digitale hoortoestellen ooit.

 • 2010

  Een aantal spannende producten worden geïntroduceerd, zoals Wi Series®, onze geavanceerde draadloze hoortoestellen die ook dragers in staat stellen om stereogeluid rechtstreeks te streamen vanaf tv's of radio's naar het hoortoestel zonder dat er apparaten op het lichaam hoeven te worden gedragen; the S Series® iQ line, featuring Voice iQ™, een nieuw rumoer management en spraakbehoud systeem dat beter verstaan in rumoer omvat; SoundLens™ 's werelds eerste op maat gemaakte onzichtbare-in-de-gehoorgang hoortoestel; en Starkey Kinderaanpassingen

 • 2009

  S Series® met Drive Architectuur™ ; is ontworpen. Maakt gebruik van multi-core, open architectuur technologie, S-series gaat verder en wordt een van de best verkopende lijnen van hoortoestellen in de industrie.

 • 2008

  Zōn™ ; is revolutionair in het uiterlijk van het hoortoestel en gaat verder met het winnen van tientallen ontwerp- en consumentenelektronica awards.

 • 2006

  We herdefiniëren de hoortoestellen industrie met Destiny™ , het eerste hoortoestel dat gebruik maakt van een digitale technologie op een geheel nieuwe manier en de eerste die vrijwel feedback elimineert voor eens en voor altijd.

 • 2004

  Elton John's verschijning op de Starkey Hearing Foundation "So the World May Hear" Awards Gala helpt met het verhogen van een record van $ 2.7 miljoen. De bouw begint op het nieuwe William F. Austin Center en het Starkey Hearing Research Center wordt geopend.

 • 2003

  Genesis 4 wordt ontworpen, slechthorende gebruikers wordt een superieur niveau van hoorbaarheid, high fidelity en hoorcomfort aangeboden

 • 2002

  Het Starkey Hearing Alliance netwerk wordt tot stand gebracht.

 • 2001

  We lanceren de Genesis digitale hoortoestel familie, dit wordt in de industrie de meest uitgebreide productlijn, met de Axent hoortoestellen die de criteria worden voor geavanceerde digitale technologie.

 • 1999

  Wij brengen hoortoestellen in het digitale tijdperk met de introductie van de digitale hoortoestel systemen Cetera en Aries. Beide hebben een op onderzoek gebaseerde benadering van versterking.

 • 1992

  De Tympanette wordt geïntroduceerd, het eerste hoortoestel dat volledig wordt aangepast in de gehoorgang. Tympanette was destijds in de industire het kleinste en meest populaire Completely-In-Canal hoortoestel.

 • 1983

  Bij President Ronald Reagan worden de Starkey INTRA hoortoestellen aangepast , dit zorgt voor een bredere acceptatie van hoortoestellen bij het publiek en dat resulteert in een hogere omzet in de industrie.

 • 1982

  CE-5 serie wordt ontworpen, de eerste in de industrie in het oor hoortoestellen.

 • 1979

  We ontwikkelen de CHAT hoortoestel tester, de Tinnitus Research Audiometer en de digitale Drain Meter ; state-of-the-art diagnostische apparatuur die helpen om de klanten-service te verbeteren.

 • 1978

  The Starkey Fund is ontwikkeld als een batterij recycling programma, deze opbrengst gaat behoeftige mensen helpen om te horen. Het programma evolueert naar Starkey Hearing Foundation.

 • 1976

  Starkey opent zijn eerste vestiging in Manchester, Engeland. In de vijf jaar daarna openen we vestigingen in Tororonto (Canada), Minnesota, Hamburg en Parijs.

 • 1973

  We brengen de CE-1, een op maat gemaakt in-het-oor hoortoestel met de eerste 90-dagen proefperiode van de industrie en één jaar "zonder zorgen" garantie. Kort daarna worden we 's werelds grootste producent van op maat gemaakte hoortoestellen.

 • 1971

  Bill Austin koopt Starkey Laboratories, een klein oorstukjesbedrijf, van Harold Starkey. Austin fuseert Professional en Starkey, met behoud van de naam Starkey.

 • 1967

  Bill Austin begint Professional Hearing Aids Service (Professionele Hoortoestellen Service), een algemene hoortoestellen reparatieservice in St. Louis Park, Minnesota. Het bedrijf biedt als eerste vaste reparatie kosten in de hoortoestellen industrie.