Hoortoestellen

Biedt Starkey
hoortoestellen voor kinderen?

Ontdek de wonderlijke wereld

Kinderen ontdekken zoveel meer wanneer ze betrokken, zelfverzekerd en gelukkig zijn. U vergroot de wereld van uw kind wanneer u helpt om goed te horen..

Kinderen en gehoorverlies

Starkey heeft kindvriendelijke producten en programma's die zijn ontworpen om u te helpen bij het ondersteunen van het gehoorverlies van uw kind. Wanneer bij uw kind gehoorverlies is vastgesteld, of wanneer u een potentiele gehoorvermindering opemerkt, is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te zoeken bij een audioloog of audicien. Studies tonen aan dat vroege hoorondersteuning de taalontwikkeling helpt verbeteren en het succes op school zal kan vergroten.1

  • Spraakontwikkeling - Het zo duidelijk mogelijk horen van geluiden is de sleutel tot het ontwikkelen van spraak. Wanneer kinderen de hele dag een volledig, rijk scala aan geluiden ervaren, hebben ze een beter begrip van zowel de complexe taal als de wereld om hen heen.
  • Sociale ontwikkeling - Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is veel gemakkelijker om vrienden te maken en deel uit te maken van de groep als je de andere kinderen goed kunt horen. Met een goed gehoor groeit het zelfvertrouwen om actief deel te nemen.
  • Verschillende leeftijden hebben verschillende hoorbehoeften - Het primaire doel van baby's en peuters is dat ze een zo breed mogelijk scala aan geluiden horen en verwerken. Maar wanneer een kind naar school gaat, worden geluidsbeheer en directionele verwerking veel belangrijker. Met Starkey hoortoestellen krijgt u functies die zijn ontworpen voor verschillende leeftijden. Uw audicien zal de functies inschakelen die geschikt zijn voor uw kind.
  • Gehoorverlies en school - Kinderen leren beter wanneer ze de leraar zonder problemen kunnen horen. De meeste scholen bieden een FM-systeem voor kinderen met gehoorverlies. Een FM-systeem is als een eenrichtingsradio. De leerkracht draagt ​​een kleine microfoon, de ontvanger is aangesloten op de achterzijde van het hoortoestel van het kind, zodat hij of zij alles kan horen wat de leerkracht zegt zonder zich zorgen te hoeven maken over storende geluiden in de klas.
  • Samenwerken met uw audicien - Uw audicien is uw partner en eerste hulp tijdens het hoortraject van uw kind. Audiciens kunnen zowel algemene informatie over gehoorverlies geven als testen en productaanbevelingen doen, specifiek voor de behoeften van uw kind.

Starkey hoortoestellen

Starkey hoortoestellen zijn niet zomaar gehoorapparaten, want kinderoren zijn ook niet zomaar oren. De kwaliteit van Starkey is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde ontwerpbenadering: van elke innovatie die we doen moet eerst worden bewezen dat deze een betere hoorervaring voor onze gebruikers oplevert.

Voor uw kind betekent dit vooral uitstekende prestaties. Zoals slimme technologie die is ontworpen om belangrijke geluiden zoals spraak te herkennen en te versterken en robuuste functies die speciaal zijn ontworpen om alles te bieden wat kinderen nodig hebben.

Feedback controle

Het beste in zijn klasse, uitgebreid Feedback Management systeem voorkomt 'piepen' of 'fluiten' van de hoortoestellen.

Spraakoptimalisatie

Ons gepatenteerde compressie systeem combineert spraakverstaanbaarheid met algeheel comfort.

Rustig

Vermindert hoortoestelruis over een breder scala aan ingangsniveaus en zorgt voor een hifi-luisterervaring, ongeacht het niveau van achtergrondruis.

Wind

Windruisonderdrukking ontworpen om ultiem comfort te bieden voor windgeruis.

Surface Nanoshield

Surface Nanoshield is gecoat op componenten, behuizing en Hear Clear-oorsmeerfilters en biedt dragers van hoortoestellen de nieuwste generatie vocht- en oorsmeerafstotende bescherming om volledige betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen.


Gekleurde oorstukjes

Voor de meeste kinderen, vooral jonge kinderen, zijn Achter Het Oor (AHO) hoortoestellen de meest geschikte optie voor het gehoorverlies. Om de snelle groei van kinderen bij te houden, krijgen ze een of twee keer per jaar een nieuw oorstukje, maar behouden ze hetzelfde hoortoestel gedurende meerdere jaren. Geef het zelfvertrouwen van uw kind een boost door ze hun favoriete kleuren voor oorstukjes te laten kiezen.

livio-ai-behind-the-ear-hearing-aid

1. Bron: Pediatrics®