Waterdichte hoortoestellen

Water is geen probleem met onze ruime selectie van robuuste en duurzame hoortoestellen.

Maak je geen zorgen om vocht

Heeft u ooit de douche aangezet, in een zwembad gespetterd, in de regen gestaan of gezweet terwijl u uw hoortoestellen droeg?

Welkom bij de club. Gelukkig heeft Starkey waterdichte hoortoestellen die zijn gebouwd om die "oeps"-momenten te weerstaan en verrassingen niet in de weg te laten staan van een vol, actief leven.

Als u in de buurt van water woont, in vochtige klimaten verblijft, gemakkelijk zweet of af en toe vergeet dat u hoortoestellen draagt, zijn waterdichte hoortoestellen iets voor u.

waterproof-hearing-aids-dont-sweat-wet
waterproof-hearing-aids-the-way-waterproof-is-determined

Hoe waterdichtheid wordt bepaald

Om onze hoortoestellen waterdicht te kunnen noemen, moeten ze voldoen aan technische normen uit de industrie - en dat doen ze. De meeste elektronische apparaten krijgen tegenwoordig een Ingress Protection (IP)-beoordeling. Ontwikkeld door de International Electrotechnical Commission, beoordeelt deze IP-rating "de weerstand van een behuizing tegen het binnendringen van stof of vloeistoffen."

Starkey's waterdichte hoortoestellen hebben allemaal een IP-beoordeling van 68 behaald, wat betekent dat ze "stofdicht" zijn en "beschermd tegen de effecten van voortdurende onderdompeling in water." Geen enkel ander hoortoestel heeft een hogere beoordeling behaald.

Hoe waterdicht zijn ze?

Hoewel onze waterdichte hoortoestellen zijn ontworpen om water, zweet en stof af te weren, moet je er toch niet mee zwemmen. Ze zullen waarschijnlijk afvallen en zijn niet comfortabel onder water te dragen. Vermijd altijd opzettelijke of langdurige blootstelling aan water.

Maar als u ze per ongeluk onder de douche draagt, in water springt of ergens nat laat vallen, is er geen reden tot paniek. In plaats daarvan kunt u actief blijven zonder zorgen, genieten van duurzaamheid voor het onverwachte en met vertrouwen weten dat uw hoortoestellen capabel zijn in elk klimaat.

waterproof-hearing-aids-how-waterproof-are-they

Waterdichte technologie

  • Genesis AI

    Genesis AI oplaadbare hoortoestellen zijn waterdicht tot een diepte van 1 meter.

    Bekijk
  • Signature Series

    Het kleinste op maat gemaakte oplaadbare hoortoestel ter wereld is ook waterdicht.

    Bekijk

Veelgestelde vragen

Alle oplaadbare Genesis AI- en Signature Series-hoortoestellen zijn waterdicht.

Onze waterdichte hoortoestellen hebben een IP68-beoordeling behaald, wat betekent dat ze waterdicht zijn tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten.

Zwemmen met hoortoestellen wordt nooit aanbevolen.

Waterbestendige hoortoestellen kunnen vocht van licht zweet en incidentele spatten water weerstaan, maar zijn niet zo waterdicht of corrosiebestendig als waterdichte hoortoestellen.