Hoortoestellen

Ontdek hoortoestellen of probeer onze Hoortoestelvinder.

 • Evolv AI hoortoestellen

  Een uitgebreide productlijn met de allerbeste Starkey Sound™ ooit maakt horen werkelijk moeiteloos.

  Ontdekken
 • Livio Edge AI

  Baanbrekende geluidsprestaties

  Ontdekken
 • Livio AI

  Levensveranderende gezondheidstechnologie

  Ontdekken

Hoortoestel modellen

Hoortoestelvinder

Welk hoortoestel is geschikt voor u?

Doe de quiz

Veelgestelde vragen

Hoortoestellen zijn in principe microfoons die geluid omzetten in elektrische signalen. Een versterker verhoogt de sterkte van het signaal, waarna een ontvanger dit naar geluid terugzet en de gehoorgang instuurt via een buisje of oorstukje. De batterij is nodig om het hoortoestel van stroom te voorzien en om versterking mogelijk te maken.

Lees meer

Verschillende factoren bepalen welk hoortoestel het juiste voor u kan zijn. Deze factoren omvatten de aard en de ernst van uw gehoorverlies, uw levensstijl en de activiteiten die u regelmatig uitvoert, uw werk, uw gezichtsvermogen en behendigheid. Ook de grootte en vorm van uw buitenoor en binnenoorkanaal spelen een rol. U kunt beginnen met onze Hoortoestelvinder, hoewel uw audicien u uiteindelijk het beste kan adviseren over de juiste keuze voor u.

Lees meer

Met twee oren horen (ook wel "binauraal" genoemd) is beter dan met één. Wanneer u met slechts één oor gehoorverlies heeft, kan één hoortoestel mogelijk voldoende zijn. Leeftijd en lawaai-gerelateerd gehoorverlies treffen echter vaak beide oren, maar uw gehoorprofiel is waarschijnlijk voor elk oor anders. Wanneer er sprake is van gehoorverlies van beide oren, zult u waarschijnlijk meer profijt hebben van een binaurale oplossing. Vandaag de dag kiest ongeveer 90% van gebruikers voor een set van twee hoortoestellen en gezamenlijk rapporteren zij een hoger niveau van tevredenheid dan gebruikers van één enkel hoortoestel.

Lees meer

Het is aangetoond dat de hoorbaarheid van spraak door het gebruik van mondkapjes en afstand houden verslechtert terwijl liplezen onmogelijk is. Hoortoestellen — en functies zoals onze Edge modus en mondkapjesmodus — compenseren dit verlies aan hoorbaarheid op verschillende manieren om mensen met een mondkapje makkelijker te kunnen verstaan.

Starkey heeft pediatrische producten en programma's die zijn ontworpen om u te helpen het gehoorverlies van uw kind direct aan te pakken.

Lees meer