Hoortoestellen

Ontdek onze beste hoortoesteltechnologie.

Hoortoestellen helpen u
beter te horen en te leven

De beste hoortoestellen van vandaag zijn intelligent en bieden levensveranderende voordelen om de gezondheid en het welzijn te verbeteren. Door geluiden die u wilt horen te versterken en geluiden die u niet wilt horen te dempen, bieden de beste hoortoestellen een superieure geluidskwaliteit, ontworpen om ervoor te zorgen dat u nooit de momenten mist die er het meest toe doen.

 • Genesis AI hoortoestellen: Alles Nieuw

  Mis nooit meer een betekenisvol moment met onze kleinsten, meest betrouwbare en natuurgetrouw klinkende hoortoestellen.

  Ontdek Genesis AI
 • Evolv AI hoortoestellen

  Een volledige lijn discrete, superieur klinkende hoortoestellen ontworpen om horen moeiteloos te maken.

  Ontdek Evolv AI
 • Livio hoortoestellen

  Hoor comfortabeler en duidelijker in uitdagende omgevingen.

  Ontdek Livio

Hoortoestel modellen

Hoortoestelvinder

Welk hoortoestel is geschikt voor u?

Doe de quiz

Veelgestelde vragen

Hoortoestellen zijn in principe microfoons die geluid omzetten in elektrische signalen. Een versterker verhoogt de sterkte van het signaal, waarna een ontvanger dit naar geluid terugzet en de gehoorgang instuurt via een buisje of oorstukje. De batterij is nodig om het hoortoestel van stroom te voorzien en om versterking mogelijk te maken.

Lees meer

Verschillende factoren bepalen welk hoortoestel het juiste voor u kan zijn. Deze factoren omvatten de aard en de ernst van uw gehoorverlies, uw levensstijl en de activiteiten die u regelmatig uitvoert, uw werk, uw gezichtsvermogen en behendigheid. Ook de grootte en vorm van uw buitenoor en binnenoorkanaal spelen een rol. U kunt beginnen met onze Hoortoestelvinder, hoewel uw audicien u uiteindelijk het beste kan adviseren over de juiste keuze voor u.

Lees meer

Met twee oren horen (ook wel "binauraal" genoemd) is beter dan met één. Wanneer u met slechts één oor gehoorverlies heeft, kan één hoortoestel mogelijk voldoende zijn. Leeftijd en lawaai-gerelateerd gehoorverlies treffen echter vaak beide oren, maar uw gehoorprofiel is waarschijnlijk voor elk oor anders. Wanneer er sprake is van gehoorverlies van beide oren, zult u waarschijnlijk meer profijt hebben van een binaurale oplossing. Vandaag de dag kiest ongeveer 90% van gebruikers voor een set van twee hoortoestellen en gezamenlijk rapporteren zij een hoger niveau van tevredenheid dan gebruikers van één enkel hoortoestel.

Lees meer

Het is aangetoond dat de hoorbaarheid van spraak door het gebruik van mondkapjes en afstand houden verslechtert terwijl liplezen onmogelijk is. Hoortoestellen — en functies zoals onze Edge modus en mondkapjesmodus — compenseren dit verlies aan hoorbaarheid op verschillende manieren om mensen met een mondkapje makkelijker te kunnen verstaan.

Starkey heeft pediatrische producten en programma's die zijn ontworpen om u te helpen het gehoorverlies van uw kind direct aan te pakken.

Lees meer

De vorm van de antenne van de CIC-verwijderingshandgreep kan variëren.