Hoortoestellen

Wat zijn de ontwikkelingen
in hoortoesteltechnologie?

Hoe is de hoortoesteltechnologie onlangs gevorderd?

Net als veel andere hightech apparaten (tv’s, telefoons, computers) hebben hoortoestellen in het afgelopen decennium, vooral in de afgelopen jaren, een grote technologische revolutie doorgemaakt.

De beste hoortoestellen zijn ontworpen om - naast ultieme geluidskwaliteit - ook de gezondheid van lichaam en geest te volgen. De kwaliteit van de geluidsbewerking zorgt ervoor dat klachten als ‘fluiten’ of ‘piepen’ of hinder van omgevingsgeluid tot het verleden behoren. Ook is het mogelijk om het geluid van uw tv, radio en mobiele telefoon direct naar uw hoortoestellen te streamen, waardoor bijvoorbeeld handsfree bellen tot de mogelijkheden behoort. Deze ontwikkelingen zijn hand in hand gegaan met het optimaliseren van het uiterlijk dat geresulteerd heeft in de meest complete hoortechniek in ongekend kleine, krachtige hoortoestellen.

Het bijhouden van gehoor en activiteiten

Livio AI is het allereerste hoortoestel met geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie waarmee u lichamelijke- en mentale gezondheid kunt volgen.

Oplaadbare hooroplossingen

Starkey biedt oplaadbare hooroplossingen die met een lithium-ion accu zijn uitgerust.

Volle, rijke geluidskwaliteit

Onze nieuwste hoortoestellen bieden een betere geluidskwaliteit voor zowel spraak als muziek.

Gepersonaliseerde luisterervaring

We hebben allemaal een unieke beleving van geluid. Door de relatie tussen zachte en harde geluiden voor ieder persoon individueel aan te passen, kan een audicien uw luistercomfort met moderne hoortoestellen sterk verbeteren.

Comfortabele geluiden en gesprekken in elke omgeving

Een nieuw geavanceerd besturingssysteem identificeert de omgeving waarin u zich bevindt en richt zich automatisch op het behoud van spraak. Dit maakt horen en verstaan gemakkelijker, ongeacht de geluidsbron.

Geniet van het gesprek, geniet van de muziek!

Onze hoortoestellen hebben nu de mogelijkheid om het verschil tussen muziek en spraak te zien en kunnen automatisch instellingen wijzigen om u muziek te laten horen en ervan te genieten.

Muziek zoals u het wilt!

Muziek en spraak zijn heel verschillend. Voor het eerst kan muziek met al zijn rijkdom en nuance worden verwerkt om de beste geluidskwaliteit en luisterervaring te bieden.

Geniet van het nieuwe gemak van telefoneren

Gebruik uw iPhone® om telefoongesprekken rechtstreeks via uw hoortoestellen te horen zonder tussenkomst van een extra accessoire. Met onze smartphone compatibel hoortoestellen kunt u de telefoongesprekken eenvoudig verstaan door het streamen van het geluid naar uw hoortoestellen. Verbeter uw vermogen om de wereld om u heen te horen, te verstaan en er verbinding mee te maken!

U heeft de controle in de hand

Gebruik de Thrive-app op uw smartphone om uw hoortoestellen snel en eenvoudig naar wens te bedienen en personaliseren.

Uw hoortoestel weet waar u bent

Stelt u zich een hoorsysteem voor dat zo slim is dat het kan zien wanneer u in uw favoriete restaurant, in een gebedshuis of op het werk bent en automatisch de geluidskwaliteit aan die omgeving aanpast. Deze functie is beschikbaar met onze smartphone compatibel hoortoestellen.

Onzichtbare opties

Hoortoestellen worden steeds kleiner en krachtiger. Veel modellen rusten comfortabel in uw oor, waar ze vrijwel onzichtbaar zijn voor uw omgeving.

Iedereen geniet van tv kijken op een comfortabel volume

Sluit onze draadloze TV Streamer of SurfLink Media 2 streamer aan op uw tv of stereo en beleef het geluid als nooit te voren. De accessoire streamt het geluid van uw favoriete programma rechtstreeks naar uw hoortoestellen. Niemand anders hoeft het te horen als ze dat niet willen, of als u dat niet wilt natuurlijk.

Een draagbare, persoonlijke accessoire

Onze Remote Microphone + werkt samen met uw hoortoestellen voor het streamen van mobiele telefoongesprekken, het luisteren naar muziek of om gewoon beter te verstaan bij een gezellig kaartspel met vrienden!

Duurzame, betrouwbare hoortoestellen

Alle Starkey hoortoestellen worden geleverd met Surface Nanoshield, ons toonaangevende vuil-, cerumen- en vochtafstotend middel. Surface Nanoshield beschermt de hoortoestellen tegen de elementen die voor de toestellen de grootste uitdaging vormen, zodat u ze altijd kunt dragen en niet hoeft te laten repareren.

Aanpasbare tinnitus verlichting

Starkey hoortoestellen zijn voorzien van geavanceerde Multiflex Tinnitus Technologie. Met deze technologie kunt u samen met uw audicien een rustgevende geluidsprikkel instellen die is ontworpen om uw tinnitus te verminderen.

Misschien vindt u dit ook leuk:

livio-brochure
Ons beste hoortoestel ooit

Ontdek waarom Livio ons best klinkende en best presterende hoortoestel ooit is.

Brochure downloaden
11-things-video
Hoe hoortoestellen zijn veranderd

Bekijk 11 verbazingwekkende dingen die nieuwe hoortoestellen kunnen en oude hoortoestellen niet.

Bekijk de video

hearing-aid-comparison
Vergelijkingstool voor hoortoestellen

Vergelijk uw hoortoestellen met de nieuwste technologie.