Hoortoestel modellen

Groot en beige is geen optie meer

Starkey produceert zes verschillende modellen hoortoestellen. Meer informatie over elk model om te ontdekken welk type hoortoestel het meest geschikt is voor u.

Een stijl die aan elke behoefte past

Met zes stijlen van hoortoestellen beschikbaar (en tal van soorten van elk), weten welke te kiezen lijkt misschien ontmoedigend. Daar komt een hoorprofessional om de hoek kijken.

Ze zullen een stijl aanbevelen op basis van belangrijke factoren zoals uw niveau van gehoorverlies, esthetische voorkeuren, levensstijlbehoeften, budget en meer.

Bekijk hieronder een kort overzicht van elke hoortoestelstijl — maar werk samen met uw hoorzorgverlener om ervoor te zorgen dat u degene krijgt die het beste bij uw unieke behoeften past.


Achter-het-oor (BTE)

Een BTE hoortoestel herbergt de hoorcomponenten in een behuizing die achter het oor rust. Een doorzichtige kunststof akoestische buis leidt versterkt geluid in een oordopje of een aangepaste oorschelp die in de gehoorgang is gemonteerd. BTE's zijn 's werelds meest voorkomende hoortoestel, zijn meestal de grootste, en zijn ideaal voor matige tot ernstige gehoorverlies.

Meer informatie  

Ontvanger-in-kanaal (RIC)

RIC-achtige hoortoestellen zijn instrumenten waarbij de ontvanger — of luidspreker — zich in de gehoorgang bevindt, die vervolgens met het hoofdapparaat wordt verbonden door een dunne elektrische draad. Hierdoor zijn RIC's doorgaans kleiner dan BBT's. RIC-hoortoestellen zijn strak en stijlvol, zijn meestal verpakt en zijn geweldige opties voor mild tot matig gehoorverlies.

Meer informatie 

In-the-Ear (ITE)

ITE-hoortoestellen zijn de grootste van de op maat gemaakte stijlen. Elke ITE is machinaal vervaardigd — gebaseerd op een mal van je oor — met alle componenten die passen in een plastic behuizing die dan soepel in het buitenste gedeelte van het oor past. Ites zijn een van de twee aangepaste stijlen groot genoeg om handmatige controles huis, en worden gebruikt voor milde tot ernstige gehoorverlies.

Meer informatie 

In-The-Canal (ITC)

ITC hoortoestellen zijn ook op maat gemaakt op basis van een mal van uw oor. Ze zijn kleiner dan ITE's, met slechts een klein deel van het hoortoestel shell weergegeven in het buitenoor. ITC's zijn er in een verscheidenheid van faceplate covers, kan handmatige controles voor volume en geheugen, en zijn een goede custom-fit keuze voor milde tot mild ernstige gehoorverlies.

Meer informatie 

Volledig-in-Canal (CIC)

CIC-hoortoestellen zijn op maat gemaakt om volledig in uw gehoorgang te passen. Alleen de punt van een klein plastic "handvat" toont buiten het kanaal, dat wordt gebruikt om het instrument in te voegen en te verwijderen. Hun kleine omvang kan behendigheiduitdagingen opleveren. CIC-hoortoestellen worden gebruikt om te helpen bij mild tot matig gehoorverlies.

Meer informatie 

Onzichtbaar (IIC)

IIC hoortoestellen zijn de kleinste, meest discrete hoortoestellen gemaakt. Deze custom-fit stijl wordt ingevoegd in de tweede bocht van de gehoorgang, dus het is volledig onzichtbaar * wanneer gedragen. Een kleine plastic handvat u ze dagelijks verwijderen om een goede gezondheid van het oor te bevorderen. Hun diepe oor plaatsing betekenen IICs kan niet worden gedragen door iedereen, en ze worden alleen gebruikt voor milde tot matige gehoorverlies.

Meer informatie 
De individuele resultaten van

* kunnen variƫren. Onzichtbaarheid kan variƫren op basis van de anatomie van je oor.