Ondersteuning

Upgrade van hoortoestellen

Is het tijd om uw hoortoestellen te vervangen?

Als u uw hoortoestellen al enkele jaren hebt, bent u er mogelijk aan toe om uw hoortoestellen te vervangen. Oudere technologie of veranderingen in uw gehoor kunnen resulteren in een hoorervaring die minder goed is dan nodig. Als u een van de volgende ervaringen ondervindt, is het misschien tijd om een vervanging te overwegen:

 • Uw hoortoestellen zoemen, fluiten of geven feedback resonantie
 • U heeft moeite met het horen van spraak in rumoerige situaties
 • U heeft moeite met verstaan aan de telefoon
 • Uw hoortoestellen werken niet zo goed meer als vroeger
 • Het gebruik van uw hoortoestellen is vermoeiender dan vroeger

Nieuwe digitale hoortechnologie heeft veel voorkomende frustraties verholpen en het horen met hoortoestellen minder vermoeiend gemaakt.

Als u oudere analoge hoortoestellen draagt

Hoortoestel technologie heeft de afgelopen jaren grote vooruitgang geboekt, met name door de ontwikkeling van digitale hoortoestellen. Deze nieuwe hoortoestelmodellen bevatten kleine computerchips die zijn ontworpen om geluiden voor de drager aan te passen. Hierdoor wordt spraak luider en achtergrondgeluid zachter, zodat het makkelijker wordt om te verstaan.

Digitale hoortoestellen lossen ook veel van de problemen op die analoge hoortoestellen niet konden oplossen, zoals onderdrukking van achtergrondgeluid en automatische onderdrukking van het vervelende fluitgeluid dat analoge hoortoestellen kenmerkte. Meer informatie over de nieuwste draadloze hoortoestellentechnologie.

Als u digitale hoortoestellen draagt

Als u momenteel digitale hoortoestellen draagt, adviseren we u uw gehoor jaarlijks te laten testen om ervoor te zorgen dat uw hoortoestellen goed zijn aangepast aan uw gehoorverlies. Digitale hoortoestellen worden regelmatig bijgewerkt door fabrikanten, dus er zijn altijd nieuwe functies die uw levensstijl en gehoorbehoeften ten goede kunnen komen. Meer informatie over een van de meest baanbrekende, handige en gebruiksvriendelijke hoortoesteltechnologieën – nieuwe Made for iPhone-hoortoestellen.

Als u minder voor de hand liggende hoortoestellen wilt

Hoortoesteltechnologie is niet alleen geavanceerder geworden, maar ook kleiner en discreter. De huidige hoortoestellen zijn veel minder voor de hand liggend, ontworpen met kleuren die beter passen bij uw haar of huidskleur. Sommige zijn ontworpen om volledig onzichtbaar te zijn in uw gehoorgang. Meer informatie over Onzichtbare hoortoestellen hier.

Met alle recente ontwikkelingen op het gebied van hoortoesteltechnologie kan het zinvol zijn om uw oude hoortoestellen binnenkort te vervangen. Bel (+31) 055 360 2111 of maak een afspraak met uw audicien bij u in de buurt.

Misschien vindt u dit ook leuk:

 • Een afspraak plannen

  Vind een Starkey professional

  Maak een afspraak
 • Hoe hoortoestellen zijn veranderd

  Bekijk 11 verbazingwekkende dingen die nieuwe hoortoestellen kunnen en oude hoortoestellen niet.

 • Vergelijkingstool voor hoortoestellen

  Vergelijk uw hoortoestellen met de nieuwste technologie.