Tani Austin

Tani Austin

Chief Philanthropy Officer

Tani Austin is de Chief Philanthropy Officer bij Starkey. Ze heeft een diepgewortelde passie voor het helpen van mensen in nood, en voor haar begint dat met iedereen toegang geven tot hoorzorg.

Tani is al meer dan 35 jaar werkzaam in de hoorzorg. Ze heeft 10 jaar lang haar eigen hoortoestelpraktijk gehad en was de Practicum Examinator van het Illinois Department of Public Health voor de licenties van hoortoesteldistributeurs. Ze was ook secretaris van de Illinois Hearing Society en lid van de National Board of Certification in Hearing Sciences.

Tani werd uitgeroepen tot Vrouwelijke Filantroop van het Jaar en geëerd tijdens de First Ladies Summit op de Algemene Vergadering van de VN in 2015. In de loop der jaren heeft Tani veel van haar tijd vrijwillig besteed aan de Starkey Hearing Foundation, een 501(c)(3) liefdadigheidsinstelling. De stichting is 's werelds grootste liefdadigheidsinstelling op het gebied van hoorzorg en heeft het leven van mensen in meer dan 100 landen over de hele wereld beïnvloed.

Tani en haar man, Bill Austin, eigenaar en voorzitter van Starkey, hebben met de Foundation meegereisd op talloze hoormissiereizen. Hun niet-aflatende inspanningen hebben ertoe bijgedragen dat de stichting een wereldwijde kracht is geworden die lokale gemeenschappen in staat stelt eenvoudige, schaalbare en duurzame hoorzorgsystemen te ontwikkelen in meer dan 70 landen.

De Foundation heeft het Starkey Hearing Institute in Zambia geopend om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan meer audiciens in Afrika. Het instituut biedt een jaar lang geaccrediteerde professionele opleidingen op het gebied van oor- en hoorzorg, inclusief praktische training in directe zorgverlening.

Met de lancering in 2021 van Starkey's programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, Starkey Cares, blijft Tani zich inzetten om gemeenschappen in nood te helpen bij het ontvangen van hoorzorgmiddelen van onschatbare waarde. Via een partnerschap met Special Olympics International helpt Starkey Cares duizenden atleten met een handicap over de hele wereld om hoormiddelen te ontvangen waartoe zij anders geen toegang zouden hebben. Als erkenning voor haar indrukwekkende werk is Tani Austin onlangs door de Minneapolis St. Paul Business Journal uitgeroepen tot '2023 Women in Business honoree'.

Onze specialiteit is het horen

Ontdek hoe we een industrie herdefiniëren en het hoortoestel opnieuw uitvinden.