Thrive

Herdefinieert wat een hoortoestel kan doen

Doe meer met de Thrive app

De Thrive app werkt naadloos samen met uw hoortoestellen zodat u deze volledig de baas bent.

De Thrive app is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken. Met een eenvoudige navigatie krijgt u toegang tot functies om goed te horen en te leven:

En er zijn functies zoals de  mondkapjesmodus, waarmee u mensen met een mondkapje gemakkelijker verstaat.

 • Healthable functies zoals het volgen van interacties en activiteit.
 • Ondersteunende functies zoals Vind mijn Telefoon, Vertaalfunctie, Spraak naar Tekst en een Zelfcheck waarmee u de werking van uw hoortoestel zelf kunt controleren zonder uw audicien te hoeven bezoeken.
 • En functies zoals de mondkapjesmodus waarmee u mensen met een mondkapje makkelijker verstaat.
Bekijk de video

Levensveranderende functies, nu eenvoudig bereikbaar

 • Fysieke activiteit

  Om gezond te blijven moet u actief blijven. Het bijhouden van stappen en beweging motiveert om door te gaan met deze activiteit of zelfs nog actiever te worden.

 • Mentale activiteit

  Een gezond sociaal leven kan stress tegengaan en depressies voorkomen, zodat ook uw hersenen gezonder blijven. Het monitoren van hoortoestelgebruik en interactie, kan u aansporen tot meer sociale betrokkenheid.

 • Valdetectie

  Detecteert wanneer de hoortoesteldrager valt en stuurt een waarschuwingsbericht naar geselecteerde, vertrouwde contactpersonen.

 • Herinneringen

  Biedt de mogelijkheid om herinneringen te plannen voor zaken als het nemen van medicijnen en andere persoonlijke taken.

Veelgestelde vragen

Het kopen van nieuwe hoortoestellen is een belangrijke beslissing met het potentieel om uw kwaliteit van leven sterk te verbeteren. Wees voorbereid als je je reis naar een beter gehoor begint.

See a checklist for buying hearing aids

Goedkope modellen zijn gewoon hoorzitting versterkers die alles luider zal maken (met inbegrip van alle omgevingsgeluiden om je heen). Ze zullen bijvoorbeeld menselijke stemmen niet scheiden van achtergrondgeluiden, of richtingsgeluiden horen zoals de meest geavanceerde hoortoestellen van vandaag zijn ontworpen om te doen.

Read more

Er zijn in beginsel drie soorten gehoorverlies: perceptief-, geleidings- en gemengd gehoorverlies. De meeste mensen ontwikkelen een vorm van slechthorendheid als ze wat ouder worden. Wanneer de leeftijd van 65 jaar of ouder is bereikt, is één op de drie mensen in meer om mindere mate slechthorendheid.

Lees meer

Starkey heeft pediatrische producten en programma's die zijn ontworpen om u te helpen het gehoorverlies van uw kind direct aan te pakken.

Lees meer

Ja, er hoortoestellen zijn beschikbaar voor mensen met eenzijdig gehoorverlies. Het Starkey CROS-systeem levert oplossingen voor:

 • Personen met weinig tot geen gehoor bij één van hun oren en een normaal gehoor in het andere oor (CROS)
 • Personen met weinig tot geen gehoor bij één van hun oren en een gehoorverlies in het betere oor (BiCROS)

Lees meer