Thrive Hearing Control-app-installatie

Hieronder vindt u stapsgewijze instructies voor het instellen van de Thrive app en het verbinden van uw hoortoestellen met de Thrive Hearing Control-app. Controleer de compatibiliteit van uw telefoon uit de lijst met compatibel apparaten.

Iphone of Ipad

Volg de onderstaande instructies om uw hoortoestellen aan te sluiten op uw mobiele Apple apparaat. Mochten uw hoortoestellen op enig moment de verbinding met uw mobiele apparaat verliezen, herhaal dan onderstaande instructies om opnieuw verbinding te maken.

 1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw iPhone of iPad. Ga in het menu 'Instellingen' naar 'Bluetooth' en schakel deze in.
 2. Ga terug naar het menu 'Instellingen', tik op 'Toegankelijkheid' en kies voor 'Hoortoestellen', vervolgens klikt u op 'MFI-hoortoestellen'.
 3. Terwijl de iPhone of iPad zoekt naar beschikbare hoortoestellen, schakelt u uw hoortoestellen uit en weer aan om ze in de koppelingsmodus te zetten.
 4. Wanneer de hoortoestellen worden gevonden, ziet u de naam van uw hoortoestel ("Michelle's hoortoestellen") onder MFI-hoortoestellen.
 5. Tik op de naam van uw hoortoestel en klik op koppel om uw hoortoestellen aan te sluiten op het mobiele apparaat.
 6. U ziet twee koppelingsverzoeken (één voor elk hoortoestel). Selecteer 'Pair' voor elke aanvraag. Deze verzoeken kunnen enkele seconden uit elkaar liggen.
 7. Wanneer het koppelen is voltooid, verandert de naam van uw hoortoestel van zwart naar blauw.

Android mobiel apparaat

Volg de onderstaande instructies om uw hoortoestellen aan te sluiten op uw mobiele Android apparaat. Mochten uw hoortoestellen op enig moment de verbinding met uw mobiele apparaat verliezen, herhaal dan onderstaande instructies om opnieuw verbinding te maken.

 1. Open de instellingen  op uw telefoon.
 2. Schakel 'Bluetooth' in onder 'Draadloze verbindingen'.
 3. Terwijl het mobiele Android-apparaat naar beschikbare apparaten zoekt, schakelt u uw hoortoestellen uit en weer aan om ze in de koppelingsmodus te zetten.
 4. Wanneer de hoortoestellen worden gevonden, ziet u uw voornaam gevolgd door hoortoestel ("Michelle's hoortoestel") onder 'Beschikbare apparaten'. U ziet dit voor ieder hoortoestel.
 5. Zoek de naam van ieder hoortoestel onder 'Beschikbare apparaten'. Wanneer de toestellen zijn gekoppeld, worden deze weergegeven in de lijst 'Gekoppelde apparaten'.

iPhone of iPad

Via de Thrive Hearing Control app kunt u uw hoortoestellen eenvoudig bedienen met uw compatibel Apple® mobiele apparaat. Het downloaden van de app is eenvoudig, volg de stapsgewijze instructies hieronder:

 1. Open de App Store®.
 2. In het zoekvak typ "Thrive Hearing Control."
 3. Tik op DOWNLOAD om de app te downloaden naar uw mobiele apparaat.

Android mobiel apparaat

Via de Thrive Hearing Control- app kunt u uw hoortoestellen eenvoudig bedienen met uw compatibel Android™ mobiele apparaat. Het downloaden van de app is eenvoudig, volg de stapsgewijze instructies hieronder:

 1. Open de Google Play™ store.
 2. In het zoekvak typ "Thrive Hearing Control."
 3. Tik op INSTALLEREN om de app te downloaden naar uw mobiele apparaat.

Apple of Android Mobiel Apparaat

Open de Thrive-app. U wordt gevraagd om de installatie:

Meldingen Selecteer 'Toestaan' of 'Niet toestaan'. 'Meldingen' sturen een hoorbare waarschuwing naar de hoortoestellen, plaatsen een bericht op het pictogram thrive app en een banner op het vergrendelingsscherm.

Locatieservices 'Altijd toestaan' wordt aanbevolen. Locatieservices zijn belangrijk voor functies zoals programma's koppelen aan locaties, Val alarmering en 'Vind mijn hoortoestellen'.

Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en privacybeleid.

Basic of Advanced Mode Selecteer de gewenste modus en druk op 'Doorgaan'. Dit kan ook later in de app worden gewijzigd.

Kies Facebook, Google™ zoekmachine of maak uw eigen Thrive Account met een e-mailadres en wachtwoord. Hiermee wordt uw Cloudaccount gemaakt en worden uw voorkeuren voor Thrive-apps opgeslagen.

Maak kennis met de Thrive Hearing Control-app

De volledig uitgeruste, gebruiksvriendelijke Thrive app geeft u volledige controle over uw hoortoestellen. Het startscherm biedt een momentopname van uw gezondheidsinformatie en dient als uw basisscherm om instellingen te wijzigen, het volume aan te passen, aangepaste voorinstellingen te maken en meer. Download de gebruikershandleiding voor meer informatie.

Thrive Hearing Control smartphone app